„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

szponzorált tartalom

Éljen a multifunkcionalitás!

Bármelyik háztartást is vegyük alapul, mindenhol akadnak olyan berendezési tárgyak, amelyek minimum kétszeres hasznot hajtanak pusztán a jelenlétükkel az ott élőknek. De mi van akkor, ha ez a kétszeres előny háromszorosra vagy négyszeresre is feltornázható? Ha most ez úgy hangzik, mint egy jól csengő, de soha be nem teljesülő ígéret, akkor van egy jó hírünk: ez a nap, mint nap megtapasztalható valóság. Máris mutatjuk, hogyan!

Az állvány sokoldalúságától még a lélegzet is eláll

Ki hitte volna, hogy a tv állvány ilyen sokszínű berendezési tárgy? Mármint az nyilvánvaló,  hogy a megjelenése ezerféle lehet, megannyi árnyalat és formavilág. A sokszínűség tehát így is érthető és abszolút jogos. Ugyanakkor van itt még valami, ami miatt a multifunkcionális, mint jelző, jól körülírja az állványt. Lássuk!

Az elsődleges funkciója magától értetődik, nincs benne semmi váratlan, szokatlan. A televízió biztonságos, egyúttal látványos tárolására alkalmas. Akinek nem hatalmas, szobafalat átívelő plazmája, vagy vetítővászna van, annak igenis fontos, hogy milyen környezetben tűnik fel a napjában több órát is üzemelő tévé. Az például óriási előny, hogyha az állvány színe, esetleg mintája passzol egyrészt magához a készülékhez, másrészt nem meglepő módon a közeg stílusához, hangulatához. Az sem egy utolsó pozitívun, ha az állvány több módon is paraméterezhető, nem nehéz belátni ugyanis, hogy a szemmagasság mindenkinek mást jelent testmagasságtól függően. Akadnak zárt és nyitott variációk. Aki szívesen rejti el a nagyvilág, meg persze a vendégek elől a tévéjét, annak tökéletes választás a zárható típus, ami, ha csukva vannak az ajtói, olyan, mint egy egyszerű szekrény. Senki meg nem mondaná, hogy ez csak a látszat. Ugyanakkor, aki előszeretettel nézi és tárja fel a világ előtt kevésbé vagy nagyon széles képernyőjét, annak egyértelműen a nyitott variáns alkalmazása ajánlható. De hogy egy kicsit tovább bonyolítsuk a dolgokat, megvásárolhatóak kombinált variációk is. Ezen alternatívák különlegessége, hogy zárható és nyitott résszel is egyaránt rendelkeznek.

De hol marad a multifunkcionalitás?

Jogos a kérdés, hiszen eddig egyféle felhasználási módról beszéltünk. De akkor íme, még néhány praktikus ötlet, amiket nem érdemes kifelejteni a próbálgatások sorából. A tévé mellett nagyszerűen mutatnak egyéb, technikai eszközök, mint például CD/DVD-lejátszó, hifi, ébresztő óra, rádió. Nagyon sokan úgy varázsolják még élőbbé, elevenebbé, sokszínűbbé a látványt, hogy kisebb virágokkal díszítik az állványt. Ez akár futónövények segítségével is megvalósítható, de a cserepes virágok is meghálálják ezt a fajta gondoskodást, különösen akkor, ha elegendő víz és napfény is társul hozzá. Arra tehát megéri odafigyelni, hogy a nagy öntözési láz közepette a tévé lehetőleg ne gazdagodjon kósza vízcseppekkel, mert az senkinek sem tesz túl jót.

Ezeken kívül különböző dísztárgyak is bátran helyet kaphatnak az állványon, amennyiben stílusban illeszkednek az összképhez. Egyébként pedig a megvalósításnak csak a képzelet szabhat határt, úgyhogy ki tudja, hogy egyénileg még mennyire bővíthető a multifunkcionalitás?

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb