napi hírmorzsák

Elegáns luxus otthont tervezett az Aston Martin

Aston Martin luxus brit autógyártó egy modernista álomotthont tervezett, az S3 Architecture építészeti céggel együttműködve. A „Sylvan Rock” nevű projekt az Aston Martin újkeletű Automotive Galleries and Lairs szolgáltatásának első projektje, mely egyedi otthontervezési szolgáltatás, a gazdag autó rajongók és szakértők számára.

A Sylvan Rock luxus rezidencia egy 55 hektáros, magánerdős telken fekszik a New York-i Hudson-völgyben, Manhattantől körülbelül 90 percre. A ház egyedülálló szögletes sziluettje és drámai fekete cédrusfa burkolata lenyűgöző összképet alkot. Az első homlokzaton a tető egyik oldala egészen a földig lenyúlik, egy hollószárnyra utaló védőpajzsot képezve a kocsibeálló felett. A nagy üvegfelületekkel rendelkező alsó szintről elsöprő kilátás nyílik a környező sziklás- erdős tájra.

Persze a ház egyik legkiemelkedőbb pontja egy üveggaléria stílusú szoba, ahol luxusautók állíthatók ki. Ez a helyiség a borospince helyiségével szomszédos, így lehetőség nyílik a luxusautók csodálására egy jó pohár mellett.

Míg az S3 Architecture a tervezési folyamat nagy részét kezelte, az Aston Martin a belsőépítészet és a lakberendezés kialakításával volt elfoglalva. A belső tereket elegáns parketta- padlóval, igazi bőr részletekkel, márvány tetejű asztalokkal rendezte be.

“A tervezés során először mindig hagyjuk, hogy a földterület és a környezet beszéljen, mi pedig alkalmazkodva válaszoljunk rá” – mondja Christopher Dierig, az S3 Architecture partnere és bejegyzett építésze. „A tetővonal a sziklapárkány szaggatott éleit imitálja, amelyek a föld felé nyúlnak, mintha az otthon magából az anyatermészet adta tájból született volna. Az így kapott design ötvözi modernista esztétikát a vidéki környezet csendes magánéletével és környezetével, egyedi luxusélményt teremtve. “- folytatta.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A majd 800 négyzetméter alapterülettel rendelkező otthonhoz egy hosszú autóút vezet be, amely egyenesen a ház alsó bejáratához vezet. Az otthon több melléképülettel is rendelkezik, amelyek különféle felhasználásoz is alkalmazkodni tudnak, így a leendő tulajdonos beköltözés után eldöntheti mit kezd velük.

Nem meglepő, hogy az Aston Martinnak van egy autójavaslata is az otthon mellé: ez együtt járna az otthonnal, mintha egy jó bort párosítana egy finom étellel. A szintén S3 Architecture építészeti vállalattal együtt tervezett DBX modell a ház esztétikájával harmóniában szintén fekete külsővel és bőr belsővel rendelkezik, fekete varrással és keményfa részletekkel.

Forrás: www.dornob.com

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb