„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Elegáns luxus otthont tervezett az Aston Martin

Aston Martin luxus brit autógyártó egy modernista álomotthont tervezett, az S3 Architecture építészeti céggel együttműködve. A „Sylvan Rock” nevű projekt az Aston Martin újkeletű Automotive Galleries and Lairs szolgáltatásának első projektje, mely egyedi otthontervezési szolgáltatás, a gazdag autó rajongók és szakértők számára.

A Sylvan Rock luxus rezidencia egy 55 hektáros, magánerdős telken fekszik a New York-i Hudson-völgyben, Manhattantől körülbelül 90 percre. A ház egyedülálló szögletes sziluettje és drámai fekete cédrusfa burkolata lenyűgöző összképet alkot. Az első homlokzaton a tető egyik oldala egészen a földig lenyúlik, egy hollószárnyra utaló védőpajzsot képezve a kocsibeálló felett. A nagy üvegfelületekkel rendelkező alsó szintről elsöprő kilátás nyílik a környező sziklás- erdős tájra.

Persze a ház egyik legkiemelkedőbb pontja egy üveggaléria stílusú szoba, ahol luxusautók állíthatók ki. Ez a helyiség a borospince helyiségével szomszédos, így lehetőség nyílik a luxusautók csodálására egy jó pohár mellett.

Míg az S3 Architecture a tervezési folyamat nagy részét kezelte, az Aston Martin a belsőépítészet és a lakberendezés kialakításával volt elfoglalva. A belső tereket elegáns parketta- padlóval, igazi bőr részletekkel, márvány tetejű asztalokkal rendezte be.

“A tervezés során először mindig hagyjuk, hogy a földterület és a környezet beszéljen, mi pedig alkalmazkodva válaszoljunk rá” – mondja Christopher Dierig, az S3 Architecture partnere és bejegyzett építésze. „A tetővonal a sziklapárkány szaggatott éleit imitálja, amelyek a föld felé nyúlnak, mintha az otthon magából az anyatermészet adta tájból született volna. Az így kapott design ötvözi modernista esztétikát a vidéki környezet csendes magánéletével és környezetével, egyedi luxusélményt teremtve. “- folytatta.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A majd 800 négyzetméter alapterülettel rendelkező otthonhoz egy hosszú autóút vezet be, amely egyenesen a ház alsó bejáratához vezet. Az otthon több melléképülettel is rendelkezik, amelyek különféle felhasználásoz is alkalmazkodni tudnak, így a leendő tulajdonos beköltözés után eldöntheti mit kezd velük.

Nem meglepő, hogy az Aston Martinnak van egy autójavaslata is az otthon mellé: ez együtt járna az otthonnal, mintha egy jó bort párosítana egy finom étellel. A szintén S3 Architecture építészeti vállalattal együtt tervezett DBX modell a ház esztétikájával harmóniában szintén fekete külsővel és bőr belsővel rendelkezik, fekete varrással és keményfa részletekkel.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb