„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Modern trópusi faház Vietnámban

Az MM ++ Architects építészei által készített „Timber House” egy luxus trópusi otthon, amely csodálatos kilátást nyújt a közeli hegyekre és az Nha Trang-öbölre.

A délkeleti tengerparton fekvő Nha Trang városában épült három nyaraló egyike egymás után, a hegyoldalba van “faragva”, teljes mértékben kihasználva a táj adottságait. Fehér homokos strandjaival és földrajzi adottságaival, amely védelmet nyújt a nagyobb viharoktól, Nha Trang városa egyre népszerűbb közösséggé vált az utóbbi időben.

A helyi építési előírások szigorú korlátokat szabnak az otthonok magasságát illetően, és egyértelmű iránymutatásokat adnak arról is, hogy előreláthatólag mire lehet számítani a szomszédság jövőbeli építkezéseiről, így az MM ++ építészei számára ez volt a fő irányadó a tervezési koncepció kialakításában. A házat egyfajta „dobogóra” építették, a törvény által megengedett legnagyobb magasságig, a kilátás maximalizálása érdekében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Toló- panelekkel felszerelve a ház teljesen megnyitható a szabad felé, így a fő élettér közvetlenül a medencés teraszhoz csatlakozik. A végtelenített medence közvetlenül az öbölre néz, szinte olyan hatást keltve, hogy az összeér a tenger vízével.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb