„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Eldobott hókotró alkatrészekből készít ergonómikus irodai széket a Flokk bútorgyártó cég

A skandináv Flokk bútorgyártó cég speciális kiadású HÅG Capisco Puls széke hókotrók eldobott alkatrészeiből nyert, újrahasznosított műanyagból készül. Az eredetileg 1984-ben Peter Opsvik norvég tervező által tervezett HÅG Capisco Puls modell a lehető legmagasabb ergonómiai standrad szerint lett kialakítva, hogy a felhasználókat egyenes háttal, maximálisan mozgásképesen tartsa.

A Flokk most korlátozott, mindössze 200 példányszámban ismét kiadta a futurisztikus megjelenésű modellt, amelyeket újrahasznosított műanyagból készítettek, amelyeket hókotrók elhasználódott jelzőrudaiból nyertek ki (élénk színű műanyag rudak, melyek jelzik a vezetőnek, hol helyezkedik el a gép pengéjének széle). Az erre vonatkozó projektet a cég a SINTEF skandináv kutatóintézettel folytatott együttműködésben kísérletezte ki.

“Európa egyik vezető bútorgyártójaként környezetvédelmi szakértőkből és tervezőkből álló csapatunk egyedi megoldásokat keres, hogy a körülöttük lévő hulladékot erőforrásként használjuk fel gyönyörű, tartós termékek előállításához.”– nyilatkozta a cég.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A klimitált kiadású HÅG Capisco Puls, annak kissé földönkívüli formatervezésével, mély gesztenyebarna színben elérhető, kétféle változatban: fehér vagy fekete alumínium talppal, kétféle kárpitozással. Minden székhez egyedi kiadásszám és eredetiségigazolás tartozik.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb