„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Az ellentétek vonzzák egymást- az építészetben is!

A 200 éves kis kőház négy generációnak – dédapától a kisgyerekekig – ad otthont Kanada Québec városában. A tulajdonosok azzal bízták meg Henri Cleinge építészt, hogy bővítse ki a lakóterületet, úgy, hogy megőrzi az épület történelmi integritását, kiemelve a régi és az új közötti kontrasztot.

A projekt a régi kőház felújításával kezdődött. A szerkezet eredeti fagerendáit és kőfalait javarészt érintetlenül hagyva, helyenként új fal-, padló- és mennyezetfelületeket, beépített bútorokat és új, modern berendezéseket adtak hozzá. A régi kőház és az új, modern épületrész között, a kőjárda felett lebegő “kis kocka” biztosít kapcsolatot. A kőházból az új szerkezetbe navigálás az idő múlását hivatott képviselni. Bármennyire különböznek egymástól, a két szerkezet esztétikában tökéletesen működik együtt, melyhez nagyban hozzájárul a homlokzat rozsdás és fekete burkolata, ami kiegészíti a kő természetes rusztikusságát.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb