„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Elding Oscarson élénk fehér sorháza egy álmos svéd utcácskában

Ez a sorház az egyik első új lakás, az elmúlt három évtizedben gazdaságilag gyengélkedő svéd városkában Landskronában.

A lenyűgöző villa úgy emelkedik ki, mint egy jel a környék ébredéséről. Az építész egy olyan párnak építette, akik személyes művészeti galériaként, valamint lakóhelyként szeretnék használni a házukat. Az épület falai, és berendezési tárgyak minden fehér kívül-belül, a sok függőleges helyen festményekkel. Annak ellenére, hogy a ház modern formája nyilvánvaló, Elding Oscarson építész komoly erőfeszítéseket tett, hogy egyesítse a házat a hagyományos szomszédaival, a széles ablakokkal és az ablakok elrendezésével, amelynek magassága és szélessége illeszkedik a környék házaihoz.

white-townhouse-with-open-interiors-detached-office-7-yard-thumb-630xauto-45174


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az otthon külső designja könnyű, nyitott és egyszerű, de mégis intelligensen tervezett, hogy megóvja a magánéletet az esetleges nézelődőktől. Évszázados macskaköves utcában, közel a strandhoz található, a lakás elegánsan fényes, légkörét a nyitottság és a kényelem egyaránt jellemzi. A ház két lakást tartalmaz, egyiket irodának használják majd, a másikba pedig munka után vonulnak vissza. A két lakás között, egy füves tér található, szabadtéri étkezésekhez és a sok növény kapcsolatot jelent a természettel. A ház maga három szinten berendezett, szinte nem is találunk hivatalos ajtókat a szobák között. Az alsó emeleten található egy konyha és étkező némileg különböző magasságokban, a középső szint alkotja nappalit és a felső szint tartalmazza az egyetlen hálószobát.

forrás:trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb