„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Egyedi belsőépítészet: színes mozaikcsempék és tükrös mennyezet dobja fel a modern kínai lakást

A legtöbb ember úgy gondol a csempére, mint a fürdőszoba és a konyha alapvető anyagára, hogy a vízállóság és egy kis minta biztosítására. Csak ritkán látni, hogy egy nappaliban vagy hálószobában alkalmazzák, különösen nem a színek és motívumok merész keverékével. Igaz, hogy a csempézés időigényes és sok esetben költséges folyamat is, ez a lakás Chongqingben, Kínában, a 000 Design stúdió jóvoltából bizonyítja, hogy az egyedi eredmény érdekében megérheti az erőfeszítést.

A 000 Design által tervezett Live & Fun apartman Chongqingben, Kínában található. A lakás tele van színes mozaik csempékkel, megy egy merész, de pihentető atmoszférát teremt az otthonban. A 100 négyzetméteres, két hálószobás lakásnak egy erdős hegyoldalra néz. Tulajdonosai egy fiatalos és vidám belsőépítészeti stílust akartak kialakítani, váratlan anyagokkal, kontrasztos mintákkal, élénk színekkel, ahová attól a pillanattól kezdve, hogy valaki belép az ajtón, tudja, hogy nem egy közönséges lakásban van.

A tervezők úgy döntöttek, hogy elvetik a hagyományos elképzeléseket arról, hogy az otthon hangulatának másnak kell lennie, mint egy vállalkozásénak. Miért ne építhetnének be olyan elemeket, amelyeket általában csúcskategóriás kereskedelmi dizájnban látunk, az intim, visszafogott lakóterek helyett, ha mindez egy olyan teret eredményez, amely pihentető és inspiráló?

„Az internet és a társadalom fejlődésével az emberek több időt töltenek saját lakóhelyükön élve és dolgozva” – mondta 000 Design. „Ha hajlandóak vagyunk megváltoztatni a lakóhely sztereotípiáját, amelynek eredetileg hangulatosnak, melegnek és pihentetőnek kell lennie, különféle életérzéseket jeleníthetünk meg a belsőépítészetben, mint a szenvedély vagy a divat iránti vonzalom. Mindez más életszemléletet ad, nagyobb szabadsággal, kevesebb korlátokkal.”– folytatta.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A vörös, rózsaszín, sárga, kék és fehér hatszögletű csempe absztrakt mozaikja egyesíti az egész lakást, mely körülveszi a főbejáratot, és folytatódik a hálószobában, több falon és mennyezeten át. Ennek a mozaiknak a kis méretét és véletlenszerű mintáit a nagyobb, minimalista négyzet alakú fehér csempe egészíti ki a padlón és a fürdőszoba falain. A fő lakótérben egy másik fekete, fehér és szürke csempe motívum kelti a “geometriai rend” érzetét a tájra néző erkélyen. A nagy üvegfalak és a letisztult bútorok vizuális hangsúlyt fektetnek a mintára és a vizuális élményre.

A tükrözött mennyezet, amely vizuálisan meghosszabbítja a közös lakóteret már csak hab a tortán, csakúgy, mint a több ezer apró háromszöggel perforált, fémes mennyezeti felület, mely kiegészíti a csempét, és egyedülálló fényforrásként szolgál.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb