„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Egy kijevi családi ház szokatlan elrendezéssel

Ez a nem mindennapi lakás magasan az ukrajnai Kijev városa felett helyezkedik el, és nagy, családias tereket kínál, amelyek több funkciót is ellátnak. A HD m2 építészeti cég által tervezett otthon kreatív elrendezéssel rendelkezik, ahol a családtagok összejönhetnek és különböző tevékenységekkel minőségi időt tölthetnek együtt.

Az otthon egy multifunkcionális társalgójába nyílik, ahol egy modern kanapé szekcionált elrendezést biztosít, meghúzva a határt a nappali és a szomszédos konyhai étkező között. A nyitott konyha egy L alakú elrendezésének közepén egy étkezősziget található.

A nappali ablakokban gazdag fala egy külön pihenőhelyként van berendezve, ahol az emelt padló egyértelműen meghatározza a funkció változását. A fekete ablakkeretek kontrasztot alkotnak a krémes, könnyű anyagpalettával szemben. Ebben a helyiségben minden megtalálható, a modern kandallótól kezdve a boho-stílusú függőágyig. A berendezést illetően a belsőépítészeket a nyers skandináv stílus inspirálta, helyenként hangulatos boho-kiegészítőkkel, mely tökéletesen kiegészíti az otthon halvány beton felületeit.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A lépcső a hálószobákhoz és a fürdőszobákhoz vezet. A tágas szobákban az anyagpaletta váltakozó textrúrái adják a dekorációt. Az otthon egy külön játszóterületet is biztosít a csalág kisebb tagjai szórakoztatására. Az otthon egy fedett tetőteraszt is kínál, egy hangulatos hely formájñaban. kültéri babzsákokkal, szabadtéri étkezési lehetőséggel.

Forrás: www.home-designing.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb