„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Egy disztópikus világba hív meg az új sanghaji kávézó

“A csillagközi utasok beutazták az űr tágasságát és az idő végtelenségét, hogy új otthont keressenek az emberiség számára, hogy elmeneküljenek a lepusztult Földről. Végül egy riasztó ébresztette fel őket a hibernációból. A lezuhant űrkapszulából kimászva a világ kísértetiesen ismerős volt, földszerű növényekkel és lélegezhető oxigénnel. Minden olyan gyönyörű volt, de mégis volt egy homályos, érezve, hogy valami más.” – ez a leírása az új Shanghai Metal Hands Coffee kávézónak, melyet a DAGA Architects tervezett.

A fák a levegőben lebegnek, hátborzongató keresztmetszetekben tükröződik ez a csodálatos, de különös, disztópikus világ, melyet a kávézó kialakítása reprezentál. A látogatók a kapszulán belül és kívül is leülhetnek, és úgy nézhetnek ki a kilátásra, mintha egy űrhajóval repülnének az űrben. A magával ragadó űrkávéházi utazás maximálisan fokozza a hangulatot.

A kávézó porjektjének fő eleme a fém, még a farönk bárpult és lámpabúra is fémből készültek. A kávézóban a vendégek egy időutazást élhetnek meg, melyben az embernek csak annyi a dolga, hogy belekortyoljon a kávéjába, kiürítse gondolatait, és élvezze a világegyetem békéjének egy röpke pillanatát. Az egyedi dizájn témája az idő felfedezése és figyelembe vétele, az embereket az élet gondjaitól elszakítva, hogy gondolatban messzire utazhassanak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb