„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

5+1 trend, mely meghatározza az idei karácsonyi dekorációt

Minden évben más és más trendek bukkannak fel, melyek befolyásolják a szezonális ünnepi dekorációs trendek alakulását. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük a Pinterest, az Instagram, a TikTok, a Google és a Better Homes & Gardens szerkesztőinek legnépszerűbb témáit, hogy elhozzuk neked 2021 legnépszerűbb ünnepi trendjeit.

Fehér karácsonyfa
A fehér karácsonyfa jelenleg a legnépszerűbb ünnepi trend az Instagramon, a Pinteresten és a TikTokon ebben a szezonban, egy nemrégiben készült tanulmány szerint, amely az egyes platformok ünnepi adatait gyűjtötte össze. Nem tudunk vitatkozni az ünnepi varázzsal és modernitással, amit ezek a fák közvetítenek, még minimális, vagy tulajdonképpen zéró díszítéssel is:

Nosztalgikus dekoráció
A globális világjárvány átélése arra késztetett minket, hogy értékeljük az élet apró dolgait, ezért idén még közelebb kerültünk a nosztalgikus trendekhez, például az ikonikus kerámia karácsonyfákkal, amelyek az elmúlt néhány évben nagy visszatérésnek örvendtek. Az Instagram szerint nem mi vagyunk az egyetlenek, akik a nagymama padlásán kutakodnak vintage ünnepi díszek után: A #CeramicChristmasTree alatt több mint 13 000 bejegyzés található, és az emberek már most megosztják az idei leleteket.

Újrahasznosított anyagok
Az idei karácsonyt ünnepeljük a fenntarthatóság jegyében: az ajándékokat papír helyett csomagoljuk szövetbe, és amikor csak lehet, környezetbarát dekorációs tárgyakat vásároljunk. A fenntartható karácsonyi termékek idén a figyelem középpontjában állnak (a Google keresések a “fenntartható karácsony” kifejezésre 117%-kal nőttek az elmúlt öt évben), és a hatás elérésének egyik egyszerű módja, ha megváltoztatjuk a hagyományos csomagolási rutinunkat. Maradhatunk trendik, és támogathatjuk a környezetet egyszerre! A csomagolóanyag lecserélése, vagy teljes elhagyása mellett készítsük el saját díszeinket, abból, amink van, vagy használjuk újra a tavalyiakat az újak vásárlása helyett, és élő fenyőfa helyett állítsunk ‘szimbolikus karácsonyfát’.

Pampafű dekoráció
A pampafű idén hatalmasat szólt, és az ünnepek világát is rabul ejtette. A pampafű karácsonyfák a legújabb ünnepi trend, és a különböző méretű és színű lehetőségek az online kiskereskedelmi oldalakon mindenhol felbukkannak. Ha a piacon vagy, ezek a mi kedvenc választásaink. Emellett a pampafű nagyon sokoldalú dekorációs elemek alapanyagául is szolgálhat, például koszorúk, ajtódíszek, vagy mint az étkezőasztal központi ékessége!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A több több
Az emberek idén mindent beleadnak az ünnepekbe. Mivel tavaly szűk körben kellett megtartani az ünnepeket, az emberek alig várják, hogy minél több ünnepi dekorációval rukkoljanak elő, megsüssék az összes karácsonyi süteményt, és nagy családi vacsorát rendezzenek.

Semleges színek
Legyen szó a fehér különféle árnyalatairól vagy modern matt feketékről és szürkékről, a semleges dekoráció idén nem megy sehová. A Google Trends szerint a Farmhouse (vidéki farmházak) stílus ihlette karácsonyi ötletekre irányuló keresések 400%-kal nőttek az elmúlt öt évben. A legjobb karácsonyi dekoráció az, amelyik illik a meglévő színvilágához. Nem kell mindent a piros és a zöld színre bíznia, ha nem ez a szokásos egész éves esztétikája: A fehér, a fekete, a tengerészkék, a természetes faárnyalatok és más semleges színek ugyanolyan ünnepélyesen nézhetnek ki, mint a hagyományosabb karácsonyi színek.

Forrás: www.bhg.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb