„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Egy békés menedék: kétszintes sziklaház Kanadából

Micsoda szuggesztív név: Cliff House! Ezt a projektet idén fejezte be a MacKay – Lyons Sweetapple Architects, az Atlanti-óceán egy szélfútta sziklapartján, Nova Scotiában (Kanada).

Úgy képzelték el, mint egy egyszerű és békés tengerparti menedéket, és a végeredmény pedig egyike azoknak a ” szinte lehetetlen ” otthonoknak, amely azt illúziót kelti, hogy az óceán fölött lebeg. Egy olyan család hétvégi házának épült, aki Kaliforniában és Új-Skócia között osztja meg életét. Az egyszerű kétszintes fa és acél vázas ház tökéletes menedéket ad és egy csodálatos módja annak, hogy megpihenjen és elbújjon a rohanó életmód elől.Infinite-waterAz építész elmondta, hogy a ház rendkívül alacsony költségvetésből épült, válaszul a kihívásokkal teli zord éghajlatnak : “Ez egy szerény, megfizethető kabin, amelynek célja, hogy megismételhető prototípus legyen. Egy nagy, horganyzott, acél felépítmény rögzíti, hogy stabilan álljon a sziklákon. A könnyű acél belső váz képezi az elsődleges szerkezet a ház belsejében. A borítás pedig egy egyszerű, cédrusból készült fadoboz. Részei tágas, nyitott terű nappali az első szinten (három oldalról ablakokkal) és egy hálószoba a második szinten, ahonnan zavartalan kilátás nyílik az óceánra. A feltűnő egyszerűség növeli a nyugalom érzését.

forrás:freshomec.om


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb