„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Celeb lakásokHírek

Egy autóversenyző otthona: teljes méretű, 1,5 millió dolláros autó, mint szoba elválasztó

A Pagani Zonda nem egy szokásos autó. A 18 éves gyártási ciklus során mindössze 135 darabot gyártottak – és ez magában foglalja az emlékezetes speciális kiadásokat és prototípusokat. Az olasz gyártású Zonda arról ismert drámai részletessége mellett, hogy meghaladja a 150 km / h sebességet, így a luxus-versenyautó, minden sportautó rajongó számára toplistán van. Míg ára általában ötszázezer dollár körül van, bizonyos kiadások, például a Zonda HP Barchetta 17,5 millió dollárba kerülhetnek.

A Pagani Zonda HP Barchetta teljes méretű másolata, amelyet helyiségválasztóként használnak Pablo Pérez Companc versenyautó sofőrének lakásában.

A legtöbb ember, aki ilyen pénzt ad ki egy mutatós autóért, egy védett garázsban mutatja be, ahol rögeszmésen tisztítják és karbantartják. Így, enyhén szólva meglepő  látni, hogy egy Zonda az oldalára fordulva, a középső részén egy fogpiszkálóhoz hasonló rúddal átszúrva, szobakiosztásként szerepel valaki lakásában.

Ez a rendkívül szokatlan belsőépítészeti döntés több értelmet nyer, ha tudod a sztori hátterét. A Miami lakás Pablo Pérez Companc versenyautó-sofőr tulajdonában áll, aki Argentína leggazdagabb emberének fia. Companc nem kevesebb, mint két Paganit vásárolt (egy Zonda Revolution-t és egy Huayra BC-t, mindegyik mintegy 2 millió dollárba kerül), mielőtt felkereste az autógyártó alapítóját, Horacio Pagani-t, a kérdéssel: vásárolhat-e egy teljesítménymotort, hogy művészetként jelenítse meg azt új otthonában.

“Miért állna meg a motornál”, javasolta Pagani, “amikor az egész autót használhatja?” De itt van a fogás: ez csak egy másolat, bár teljes méretű, kézzel szőtt szénszálból készült. Tehát nem lehet levenni az oszlopról, és körbejárni a Miami utcáit, de Companc számára erre már van egy Zonda R.

“Eleinte azt gondoltam, hogy ez egy őrült ötlet, különösen egy ilyen drága ház vásárlásának költségeivel” – mondta Companc a The Drive-nak. – Az idő múlott, és (Pagani) újra felhívott. Azt mondta: “Rendben, kölyök, ennyi, elkészítjük az R másolatát, de be kell helyezned a házadba.” És így történt. “


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

„Nyilvánvaló, hogy ez egy teljesen csupasz alváz, és soha nem tudna párosulni egy motorral, mivel a szénszál nem lenne olyan sűrű, hogy ellenálljon a torziónak. Szóval ez szigorúan csak dekoráció. ”

A rendkívül szokatlan szobrászati ​​elemet a Finish My Condo vállalkozók az Artefacto Home Staging közreműködésével telepítették be a hálószoba és nappali közé. Nem volt apró erőfeszítés, felemelni a 800 fontos autót a daruval felszerelt teherautó ágyából, és be emelni a versenyző erkélyén át az új otthonába. Belül egy egyedi alumínium- és szénszál-állvány támasztja alá.

A monokróm, fényes fekete árnyalatában feltűnő sportautó Companc nappaliját választja el a hálószobájától a modern, nyílt tetőtérben. Az autó költsége önmagában becslések szerint körülbelül 1,5 millió dollár, míg az egész apartman körülbelül 19 millió dollár körül mozog.

Margón megjegyezve: a házban egy miniatűr Pagani modell is található, amely apró arányai ellenére körülbelül 10 000 dollárba kerül.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb