Lakberendezés és stílus

Davis Furniture „Brace” modern bútorkollekciója- fenntartható fából

Napjaink kultúrájának komoly problémája van az eldobhatósággal kapcsolatban. A „gyors divat” arra buzdít bennünket, hogy olcsó ruhákat vegyünk, aztán dobjuk el, mert kijött a következő divatos dolog. Hasonlóan, a „gyors bútorok” folyamatosan rohamozzák a hulladéklerakókat, arra késztetve az emberiséget, hogy újra és újra lecseréljük őket. Sok kortárs bútor egyszerűen nem elég tartós ahhoz, hogy életben maradjon a piacon, nem hogy átadják azt a következő generációnak.

Az észak-karolinai székhelyű Davis Furniture bútorgyártó vállalat olyan stílusos, modern bútorokat gyárt, amelyek hosszú időintervallumra készültek, akár több generáció kiszolgálására, kizárólag fenntartható forrásból származó anyagok felhasználásával. Új kollekciójuk, a „Brace”, az elegáns tömörfát párosítja, a modern technológiával, lenyűgöző eredménnyel.

„A Brace modern lábai minimalista alapot alkotnak az erős jellemmel rendelkező természetes tömörfa lapnak. Ez a szobrászati ​​alap létrehoz egy olyan elemet, amely fizikailag és vizuálisan is erős, miközben fenntartja a könnyedséget és a finomságot. “ – mondta a tervező.

A Davis igen egyedülálló módon szerzi be a fát. Mindenekelőtt Franciaország, Németország és Svájc erdőinek fájával dolgoznak, ahol Európa legrégebbi fái találhatók. A fák természetes életciklusa végén betakarítják azokat, és mindegyiket két csemetével helyettesítik. Az üzemben a vágott rönköket egymásra rakják és két évig levegőn szárítják azokat, minden egyes darabot ellenőrizve, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a legmagasabb minőség elérése érdekében elérjék a megfelelő nedvességtartalmat. A folyamat során gondoskodnak arról, hogy az anyag minden részét felhasználják, hulladék előállítása nélkül. A bútorgyártó szerint ez a folyamat részét képezi elkötelezettségüknek a fenntartható betakarítási gyakorlatok és a kivitelezés iránt.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A minőség iránti elkötelezettség a Brace kollekcióban, a felhasznált tömörfa asztallapokban látható, amelyek célja az anyag természetes szépségének bemutatása.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close