„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Családiház típustervek árajánlattal

Minden egyes családnak más-más igénye van a családiház tervezésénél, ezért minden egyes családiházunkat egyedileg a megrendelő igényeinek, a telekadottságoknak és a helyi építési szabályzatban rögzített módon tervezzük meg.

Ettől függetlenül mindig felmerül a kérdés, hogy rendelkezünk-e típustervekkel.

pozsony-198-alaprajztKészítettünk egy típusterv weboldalt, mely segítségével alapötleteket kaphatnak az érdeklődőink a családiház tervezés tekintetében.
Az oldalon elhelyezett tervek megvalósult családiházak alaprajzai és homlokzati terveit tartalmazza.
A típusterv oldalunkon szereplő családiházak árajánlatát is bemutatja az oldal.

Amennyiben részletesebb árajánlatot szeretne, kérjük jelezze felénk az info@kp.hu email címen, vagy kérjen árajánlatot a meglévő családiház terveire a következő menüpontra kattintással.

 

Árajánlat kérése saját tervek alapján Árajánlat típus-tervek alapján 

Az általunk épített EnergyFriendHome családiházak hőszigetelése alapesetben is kielégíti a legszigorúbb követelményeket.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A falaink és a mennyezet hőszigetelése 40 cm vastagságban készül, melynek a sokat emlegetett hőátbocsátási tényezője: 0,09 W/m2K.

Ez az hőátbocsátási tényező érték a passzív házaknál előírt értéket is maximálisan teljesíti!

A családiházaink hővisszanyerős rekuperátor (automatikus szellőztető rendszer) – rel vannak felszerelve. Így Önnek nem kell szellőztetnie, azt a ház automata vezérlése önállóan elvégzi. Télen a bejövő hideget a kidobandó elhasznált belső levegő hőjével előmelegítjük, így nem veszik el a szellőztetésnél a megtermelt hő és a lakásban mégis mindig friss levegő lesz.

Az EnergyFriendHome készházakban mindig friss levegő van, így nem fog a családjának egyetlen tagja sem  fáradtan, vagy fejfájással ébredni.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb