„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Akciókcsaládiház árajánlatcsaládiházépítésKiemelt cikkeink

Családi ház vázszerkezet mindössze nettó 60-66 ezer Ft/m2 közötti áron! (Anyag-munkadíjjal és szállítással együtt!!!)

Rendkívül kedvező, nettó 62 ezer forintos négyzetméter áron kínáljuk az egyszintes acélszerkezetes családi házunk fal+tetőszerkezetét.

Acélszerkezetes vázszerkezet akár többszintes társasház készítésére is alkalmas

Az építésztervek rendelkezésre állása esetén elkészítjük a statikai számításokat, a gyártmánytervet, majd legyártjuk az acélszerkezetes falak és tető összes tűzi horganyzott acélszerkezetét. Az elkészített acélprofilokból fal- és tetőelemeket építünk, melyet a helyszínre szállítjuk és mérettől, bonyolultságtól függően 1-3 nap alatt összeszereljük.

Az ár természetesen tartalmazza a statikai számítást és a gyártmánytervezés, valamint a szállítás költségét is.

Egy 100 m2-es egyszintes vázszekezetkész állapotú családi ház szerkezet 6-6,6 millió Forint + ÁFA!
Nincs kisbetűs rész, ennyi és kész.


Az ár azért tartalmaz 10% differenciát, mert a tető formája, az épület tagoltsága minimálisan módosítja az árat, de garantáltan nem lesz az ár magasabb az itt megadott értéknél!

100 m2 alatt az ár minimálisan magasabb lehet négyzetméterre vetítve, míg 150 m2 felett az ár kis mértékben csökkenhet fajlagosan.

Magánszemély megrendelő esetén, ha az épület családi házként kerül megépítésre és nettó 300 négyzetméter alatti alapterülettel rendelkezik, akkor 5%-os az áfa mértéke, ha cég a megrendelő az áfa 0%-os mértékű, míg nyaraló vagy egyéb rendeltetésű épület esetén 27%-os az áfa!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ha többszintes családi házat szeretne, azt is el tudjuk készíteni, két különböző födém opcióval: “A” Verzió, ebben az esetben acélszerkezetes födém készül, “B” verzió, trapézlemezes bennmaradó zsaluzatos vasbeton födémszerkezetet valósítunk meg. A födémszerkezet felára 8-15 ezer forint között van a két megoldás és a födém tagoltságának, fesztávjának függvényében. Értelemszerűen, ha vasbeton födémszerkezet készül, akkor födémenként 4 hét kötésidő miatti technológiai szünettel kell kalkulálni.

Az akció 2021. március 1 és április 1 között megrendelt családi ház vázszerkezetre érvényes!Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb