Home / Hírek / CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A kp.hu csapata 18 éve kivitelez családi házakat Magyarország és Szlovákia területén.

kiemelten-energiatakarékso-311px-300x199A legfőbb célkitűzésünk kiváló minőségű, kiemelten energiatakarékos családi házak felépítése, mert hiszünk abban, hogy a legolcsóbb energia az az energia amit fel sem kell használni.

Cégünk több építési technológiával foglalkozik.

Szlovákiában és Magyarországon több helyen rendelkezünk megtekinthető referencia házakkal, melyeket előre egyeztetett időpontban meg lehet tekinteni és lehet beszélni a családi házak tulajdonosaival, ahol fontos információkat kaphatnak elsőkézből  a kp.hu munkájáról, az esetleges garanciális munkákról és a rezsiköltségekről is.

Az alábbi építési technológiákkal kivitelezzük a kedves megrendelőink családi házait:

szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés5Azoknak akik a modern megoldásokat keresik, ajánljuk az A++ energiaosztályba tartozó innovatív, EnergyFriendHome acél vázszerkezetes házainkat. Ezek a házak alapkiépítésben prémium megoldásokkal készülnek. Minden házban alapáron jár az okosház épületautomatizálási rendszer és az ajándék hővisszanyerős szellőztető rendszer. Az acélszerkezetes építési rendszerünk ÉME engedéllyel rendelkezik. (kulcsrakész családi ház, fogadószinttel együtt cca. 210-235, 000 Ft/m² ÁFÁS ÁRON)

porotherm_teglaAkik a hagyományos megoldásokat keresik, azoknak a Porotherm téglaház építését ajánljuk. Ma már a téglaházaink is kiváló A+ energiaosztályú épületként készülnek, mert a külső falakat és a födémet extra hőszigeteléssel látjuk el. (kulcsrakész családi ház, fogadószinttel együtt cca. 200-255, 000 Ft/m² ÁFÁS ÁRON)

 

könnyűszerkezetes faházAki pedig értékálló és jó minőséget szeretne kiváló hőszigetelési paraméterekkel (A++), de a legolcsóbb megoldást keresi, a könnyűszerkezetes favázas családi házakat ajánljuk. A faszerkezetes építési rendszerünk ÉME engedéllyel rendelkezik. (kulcsrakész családi ház, fogadószinttel együtt cca. 180-210, 000 Ft/m² ÁFÁS ÁRON)

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

isoshellAki a könnyűszerkezetes családi házak és a tégla házak helyett polisztirol zsalus technológiával készülő házat szeretne építtetni, ajánjuk a modern és innovatív Isoshell építési rendszer. Az IsoShell építési rendszer a bentmaradó zsaluzatos technológiák közül hazánkban a legfejlettebb. Ezen a piacon még a Prokoncept és az IsoTech foglal el jelentős szerepet, de az innováció tekintetében az IsoShell a legelőremutatóbb, legyen szó gyorsaságról, hanggátlásról, vagy tűzvédelemről.

A felsorolt építőipari technológiákon kívül még masszív, hőtárolós monolit szerkezetű családi házakat is kivitelezünk, melyek a külső oldalon 35 cm-es hőszigetelést kapnak, a belső oldalon pedig egy 20 cm vastagságú betonmag a hőtároló tömeg.

Ezenkívül Silka téglából is vállaljuk családi házak megvalósítását.

A fa és acélvázas könnyűszerkezetes házaink akár 70 nap alatt kulcsrakész kivitelezést nyújtanak, ezzel szemben az IsoShell és a betonzsalus házunk 100 napos, a tégla és Silka házaink 140 napos kivitelezési határidővel építhetőek fel.

Csapataink egész Magyarország, Ausztria, Németország, Spanyolország, Svédország, és Szlovákia területén is vállalnak családi ház kivitelezést.

Cégünk minden családi ház építést több részletre szétbontott fizetési és műszaki ütemezés alapján vállalja, így önnek semmilyen rizikója nincs a kivitelezésben. A kivitelezés teljes időtartamára árgaranciát vállalunk.

Az összes kivitelezésünk nagyértékű felelősségbiztosítással biztosított, saját alkalmazásban álló felelős műszaki vezetőnk van. Meghatalmazás alapján megnyitjuk és vezetjük az online építési naplót.
Önnek csak annyi dolga van, hogy kiválasztja a beépítésre kerülő burkolatokat, falszíneket, szanitereket, tetőfedő, stb… anyagokat és rövidesen szervezheti a beköltözést az új otthonába a családjával.

 

Cégünk a telekválasztástól a tervezésen át a teljes kulcsrakész kivitelezésig és a későbbiekben is ott áll az ügyfelei mellett és segít abban, hogy az ön családi háza egy gondtalan otthon legyen.

Ha szeretne pár típustervünket megtekinteni, melyeket már fel is építettük, akkor kattintson a www.ujhazak.com linkjére.

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

15 millióra emelik a maximális CSOK kölcsönt és már 2 gyermek esetében 10 millió forint az igényelhető összeg

A kormány pár napja kivezette a lakáskasszát a piacról és egy héten belül meg is …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..