„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

A kp.hu csapata 18 éve kivitelez családi házakat Magyarország és Szlovákia területén.

kiemelten-energiatakarékso-311px-300x199A legfőbb célkitűzésünk kiváló minőségű, kiemelten energiatakarékos családi házak felépítése, mert hiszünk abban, hogy a legolcsóbb energia az az energia amit fel sem kell használni.

Cégünk több építési technológiával foglalkozik.

Szlovákiában és Magyarországon több helyen rendelkezünk megtekinthető referencia házakkal, melyeket előre egyeztetett időpontban meg lehet tekinteni és lehet beszélni a családi házak tulajdonosaival, ahol fontos információkat kaphatnak elsőkézből  a kp.hu munkájáról, az esetleges garanciális munkákról és a rezsiköltségekről is.

Az alábbi építési technológiákkal kivitelezzük a kedves megrendelőink családi házait:

szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés5Azoknak akik a modern megoldásokat keresik, ajánljuk az A++ energiaosztályba tartozó innovatív, EnergyFriendHome acél vázszerkezetes házainkat. Ezek a házak alapkiépítésben prémium megoldásokkal készülnek. Minden házban alapáron jár az okosház épületautomatizálási rendszer és az ajándék hővisszanyerős szellőztető rendszer. Az acélszerkezetes építési rendszerünk ÉME engedéllyel rendelkezik. (kulcsrakész családi ház, fogadószinttel együtt cca. 210-235, 000 Ft/m² ÁFÁS ÁRON)

porotherm_teglaAkik a hagyományos megoldásokat keresik, azoknak a Porotherm téglaház építését ajánljuk. Ma már a téglaházaink is kiváló A+ energiaosztályú épületként készülnek, mert a külső falakat és a födémet extra hőszigeteléssel látjuk el. (kulcsrakész családi ház, fogadószinttel együtt cca. 200-255, 000 Ft/m² ÁFÁS ÁRON)

 

könnyűszerkezetes faházAki pedig értékálló és jó minőséget szeretne kiváló hőszigetelési paraméterekkel (A++), de a legolcsóbb megoldást keresi, a könnyűszerkezetes favázas családi házakat ajánljuk. A faszerkezetes építési rendszerünk ÉME engedéllyel rendelkezik. (kulcsrakész családi ház, fogadószinttel együtt cca. 180-210, 000 Ft/m² ÁFÁS ÁRON)

isoshellAki a könnyűszerkezetes családi házak és a tégla házak helyett polisztirol zsalus technológiával készülő házat szeretne építtetni, ajánljuk a modern és innovatív Isoshell építési rendszer. Az IsoShell építési rendszer a bentmaradó zsaluzatos technológiák közül hazánkban a legfejlettebb. Ezen a piacon még a Prokoncept és az IsoTech foglal el jelentős szerepet, de az innováció tekintetében az IsoShell a legelőremutatóbb, legyen szó gyorsaságról, hanggátlásról, vagy tűzvédelemről.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A felsorolt építőipari technológiákon kívül még masszív, hőtárolós monolit szerkezetű családi házakat is kivitelezünk, melyek a külső oldalon 35 cm-es hőszigetelést kapnak, a belső oldalon pedig egy 20 cm vastagságú betonmag a hőtároló tömeg.

Ezenkívül Silka téglából is vállaljuk családi házak megvalósítását.

A fa és acélvázas könnyűszerkezetes házaink akár 70 nap alatt kulcsrakész kivitelezést nyújtanak, ezzel szemben az IsoShell és a betonzsalus házunk 100 napos, a tégla és Silka házaink 140 napos kivitelezési határidővel építhetőek fel.

Csapataink egész Magyarország, Ausztria, Németország, Spanyolország, Svédország, és Szlovákia területén is vállalnak családi ház kivitelezést.

Cégünk minden családi ház építést több részletre szétbontott fizetési és műszaki ütemezés alapján vállalja, így önnek semmilyen rizikója nincs a kivitelezésben. A kivitelezés teljes időtartamára árgaranciát vállalunk.

Az összes kivitelezésünk nagy értékű felelősségbiztosítással biztosított, saját alkalmazásban álló felelős műszaki vezetőnk van. Meghatalmazás alapján megnyitjuk és vezetjük az online építési naplót.
Önnek csak annyi dolga van, hogy kiválasztja a beépítésre kerülő burkolatokat, falszíneket, szanitereket, tetőfedő, stb… anyagokat és rövidesen szervezheti a beköltözést az új otthonába a családjával.

Cégünk a telekválasztástól a tervezésen át a teljes kulcsrakész kivitelezésig és a későbbiekben is ott áll az ügyfelei mellett és segít abban, hogy az ön családi háza egy gondtalan otthon legyen.

Ha szeretne pár típustervünket megtekinteni, melyeket már fel is építettük, akkor kattintson a www.ujhazak.com linkjére.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb