Home / Akciók / Prémium családi ház építés Érd településen kedvező áron

Prémium családi ház építés Érd településen kedvező áron

Diósd, Érd, Törökbálint településeken azt tapasztaljuk, hogy a helyi ingatlan árakhoz igazodó kivitelezési áron vállalják a családi ház építését a helyi vállalkozók. Így egy négyzetméter közepes műszaki színvonalú családi ház bruttó ára 430 ezer forint, míg a prémium családi házak 500-650 ezer forintos négyzetméter ár körül alakulnak 2019. elején.

Premium és luxus családi ház építés Érd környékén kedvező áron!

Az Érden és környékén tapasztalható családi ház építés árak nagyon magasak a legtöbb kivitelező esetében.

Amennyiben Érden, Törökbálinton, vagy Diósd településeken, vagy a 25 km-es környékben szeretnének családi házat építtetni, akkor keressék a cégünket, mert nálunk a kulcsrakész, kiemelten energiatakarékos családi házak bruttó négyzetméter ára 2019-es kezdéssel és 2019-es karácsonyi átadással 400-420. 000 Ft / m2 prémium kategória esetén. Amennyiben nulla energia rezsiköltséggel üzemelő családi házat szeretnének építtetni, akkor 430-450 ezer forint/m2 árral kell kalkulálni.

Családi házaink rövid határidővel, prémium minőségben készülnek. Kulcsrakész családi házaink átadása Érd környékén korlátozott számban még 2019. karácsonyi határidővel megrendelhetőek. A Kp Sales House Kft a tervezéstől a kulcsátadásig minden munkafázist elvégez, így Önnek csak a tervezéssel van munkája, mégpedig az, hogy a mérnökünk számára elmondja, hogy mit szeretne és a munkáit véleményezze. A tervezési költség a kiviteli terveket is beleértve, a statikai számításokkal együtt ingyenes, ha a cégünk építi a családi házat.

Cégünk Budapesten, Tökölön és Héhalom településeken rendelkezik telephellyel.

A Kp Sales House Kft pénzügyileg kiemelten megbízható, melyet 3 különböző pénzügyi cégminősítő is minősített. A Bisnode nemzetközi cégminősítő AA, míg az Opten A kategóriás cégként tartja számon a vállalkozásunkat, míg a Coface nemzetközi minősítő cég kiváló KKV „Excellent SME” tanúsítványt adott a cégünknek. Tekintse meg minősítéseinket ide kattintva

Kp Sales House Kft “ISO 9001” minősítést szerzett családi ház építés területen. Itt megtekintheti a cég ISO minősítését

A Kp Sales House Kft jelenleg tucatnyi kivitelezésen dolgozik, a munkái előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek

A legfrissebb családi ház építési katalógusunkat itt letöltheti

Kollégáinkat az alábbi telefonszámokon, vagy e-mail címen érheti el. Bemutatótermünk Tökölön található, melyet az alábbi Wazze, vagy Google navigációs linken érhet el.

  • Li Nicole: + 36 70 368 75 28, nicole@kp.hu
  • Hauser Orsi:: + 36 20 444 44 24 , orsi@kp.hu
  • Borka Krisztofer: + 36 70 368 7439, krisztofer@kp.hu

Ajánló

Szerkezetkész családi ház akció

TÍPUSTERVEK Műszaki Tartalom és ár összehasonlítás ÁRAJÁNLAT SAJÁT TERVRE Kapcsolat Rendeljen most szerkezetkész családi házat …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..