„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Egy hálószobás lakás

Egy 68 négyzetméteres lakás már nem igazán korlátozza a lehetőségeket – különösen, ha egy hálószobás apartmanokról van szó – de még mindig nem elég kompakt ahhoz, hogy ne igényelje az extra gondosságot, figyelmet az elrendezés, a dekoráció és a légkör megtervezése kapcsán.

Ebben a posztban egy olyan lakást mutatunk be, ami könnyedén kezeli ezt a problémát és egységes marad. Igazán meleg és természetes tér fogad minket. A fiatal agglegény számára tervezett Minszk-i lakáskoncepció éppen 68 négyzetméter, de rendkívül nyitott hangulatú, egyszerű dekorációjának és értelmes modern bútorzatának köszönhetően.

small-apartment-home-office-desk-with-planters


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Praktikus hely, karakteresek a tipográfiai díszítések és kortárs elemek. A médiaközpont megakadályozza a rendetlenséget egyszerű konzolos tárolással. A nappali nemcsak az erős színhez, textúrához és anyagi témákhoz ragaszkodik, hanem a forma szempontjából is konzisztens marad.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb