COVID19Hírek

COVID 19: Mit tegyél, hogy ne kerülj korházba és csökkentsd a szövődményeket! A legjobb videó amit eddig láttunk a COVID-dal kapcsolatban!

Mivel a www.kp.hu ügyfélszolgálatos csapatából ebben a pillanatban 3 fő Covid pozitív lett, az irodát pár napra bezártuk, hogy az egészséges kollégák otthonról végezhessék a munkát és elkerüljünk az ügyfelek és egymás megfertőzését, így a lábadozás alatt utána néztünk annak, hogy mit tehetünk és mit nem COVID alatt, hogy elősegítsük a szervezet öngyógyító folyamatait és mindenki elkerülje a szövődményeket.

Rengeteg videó és cikk született COVID 19 témakörben és sok jó is van közöttük, mégis egyet meg szeretnék osztani veletek, mert ennek megtekintését kötelezővé tenném a híradó közti szünetben, mert hasznosabb, mint azok a videók, hogy mossunk kezet, meg, hogy itt a 3. hullám. Ebben a videóban az alábbi kérdésekre választ kaphatunk és ez mindenki számára megérthető módon kapjuk meg:

  • Milyen gyógyszerekkel csillapítsunk lázat koronavírus esetén?
  • Szedjünk-e vitaminokat, köhögésre gyógyszert covid alatt?
  • Szabad-e párásítani, illóolajat használni?
  • Szedjünk-e vérhígítót?
  • Hogyan történjen otthon a betegek elkülönítése a lakásban?
  • Mikor hívjunk és ne hívjunk mentőt?
  • Milyen szövődményei lehetnek a vírusnak?
  • Kik a legveszélyeztetettebbek, és miért fontos a hason fekvés?
    Ezekre a kérdésekre válaszol Dr. Jáksó Krisztián, a pécsi Koronavírus Ellátó Központ Intenzív Osztályának klinikai főorvosa. Szerkesztő-riporter: Erdősiné Martényi Melitta Operatőr: Bősz Vilmos Vágó: Geng Tamás

Ha Ön vagy a környezetében van COVID-os beteg, akkor kötelezően ajánljuk a videó megtekintését, mert vele életet menthet!

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ha teszteltetni szeretnéd magad COVID19-re vagy influenzára, akkor kattints ide és 15 óra múlva eredményt kapsz.Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb