„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Corten acéllemezek mögé rejtették a tárolórendszert

A 2010-ben alapított BC — OA brooklyni székhelyű építészeti cég, újította fel a new york-i lakást, ahol a beépített szekrényeket patinás acéllemez- burkolatok mögé rejtették.

Az S-M-L Loft nevű projekt egy 1880-ból származó vas- szerkezetes épületben található a New York Soho kerületében. Miután az tulajdonost váltott, a BC-OA építészeti céget bízták meg a 232 négyzetméteres lakás felújítására. Az apartman egyik oldalát a nappali, étkező és konyha foglalja el, egy saját fürdőszobás lakosztály és két vendégszoba, az otthoni iroda és a mosószoba mellett.

Az épület ipari történelmére utalva az építész csapat egy masszív falnak látszó – egyesek eltolhatók – patinás fém felület mögé rejtette a tárolórendszert, ahol nem csak szekrények, de a hűtőszekrény is megbújik. Ez a rendszer három részre osztja az apartmant, melyeknek különböző méretük adta a nevét: kicsi, közepes és nagy.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az épület eredeti részleteinek nagy részét megőrizték, beleértve az öntöttvas oszlopokat és az általuk támogatott rusztikus fagerendákat. Ezekkel az elemekkel szemben tökéletes kontrasztot alkotnak a corten acél felületek textúrái és idővel változó árnyalatai. A padló fehér tölgyfa- deszkákból áll, míg a fürdőszobában a nyersbeton és a fehér porcelán adja az alaphangulatot.

Forrás: dezeen.cmKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb