„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Fentress Architects 15 000 dolláros versenyt indít a jövő repülőterének vizualizációjára

A Fentress Global Challenge egyetemi hallgatókat kért fel egy 2100-ban megépülő repülőtéri terminál megtervezésére.

Az amerikai Fentress Architects stúdió szervezésében a 2021-es Fentress Global Challenge (FGC) arra törekszik, hogy “előremutató és innovatív koncepciókat találjon a jövő repülőterének”. Az ötletpályázat nyolcadik kiadása arra kéri fel a hallgatókat és az építészmérnöki szakok friss diplomásait, hogy tervezzék meg egy futurisztikus repülőtér termináljának koncepcióját, ezzel kreatív lehetőséget adva az építészeti tervezés határainak feszegetésére.

A jövőbeli koncepcionális terminálok lehetnek függetlenek, vagy egy meglévő repülőtér kiegészítése. A pályázat nem szab határokat. A terminálokat annak alapján is megítélik, hogy hogyan viszonyulnak a fenntarthatósághoz, a rugalmassághoz, a funkcionalitáshoz és hogyan alkalmazzák az innovatív technológiát, amelyek összességében javítják az utasélményt, a hatékonyságot, a kényelmet, a biztonságot, az egészséget / jólétet, a fenntarthatóságot, az értéket és a szórakozást.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A verseny győztese 15 000 dollárban, a második helyezett 3000 dollárban, a harmadik pedig 2000 dollárban részesül. A helyezettek mellett további két “közönség által választott” győztes fejenként 1000 dollárt kap. A pályázat benyújtásának határideje 2021 október 1-je, a kiválasztott listát november 1-én, a nyertest pedig december 1-én hirdetik ki.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb