„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Virtuális túra Spongyabob Kockanadrág ananászházában

Az építészeti tervezést befolyásolja számos trend és a személyes preferenciák kombinációja. Jellemzően, ha egy háztulajdonos vendégeket akar csábítani a rövid távra kibérelhető, felújított nyaralójába, akkor egy barátságos, és dizájnos atmoszférát igyekszik kialakítani. A szóban forgó nyaraló tulajdonosa azonban ehelyett egy ikonikus rajzfilm karakter otthonának élethű mását alkotta meg.

A Spongyabob Kockanadrág ihlette Huntington Beachen található Vrbo House projektjét a tulajdonosok a Paramount studió együttműködésével alakították át. Bár nincs elmerülve a tenger alatt, legalább szimbolikus abban az értelemben, hogy a szerkezet egykor egy dél-kaliforniai víztoronyként funkcionált, az óceán felett „tornyosulva”.

Azok, akik nem tudják személyesen meglátogatni az ikonikus otthont, egy virtuális túra keretein belül tekinthetik meg a három emeletes Vrbo házat, online. A ház figyelemfelkeltő külseje egy ananászra hasonlít. Az otthon első emelete tágas, színes és tele van beazonosítható SpongyaBob kiegészítőkkel, mint az úszó kanapék. A légkör a tenger alatti életet tükrözi, moszatok és medúzák lógnak mindenhol. A konyha nagyon hasonlít a Krusty Krab-ra, amit minden rajongó könnyen felismerhet. A reggeliző bárban lévő piros székek és a szomszédos étkező mennyezete körüli vonatpálya még több karaktert ad a térnek.

Egy ívelt falépcső vezet a második emeletre, ahol egy viszonylag visszafogott hálószoba található. A harmadik emeleten megint csak a tenger alatti téma tükröződik, egy masszív íves kanapéval és bőséges ablakokkal a panorámás kilátás érdekében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Összességében a ház négy hálószobával és három fürdőszobával rendelkezik, ahol nyolc ember aludhat igazi “Bikini Bottom” módon. Az egész otthont a SpongyaBob karaktereinek falfestményei, halászhálók, itt-ott felszerelt bóják, tengeralattjáró-stílusú nyílások és beépített akvárium dekorálják.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb