„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Constellation világítótest kollekció David Rockwell-től a Lasvit számára

David Rockwell amerikai építész a Lasvit számára alkotta meg a Constellation világításkollekciót, amely a New York-i Grand Central Terminal mennyezeti falfestményének égi motívumaira utal.

A Constellation kollekció mennyezeti lámpatesteket, falilámpákat, egy állólámpát és egy asztali lámpát tartalmaz, amelyek mindegyike csillagtérképekre emlékeztető módon összekapcsolt üveg világító kupolákkal rendelkezik.

A Cassiopeia és az Ursa Minor lámpatestek vízszintesen, öt vagy hét darabból álló konfigurációkban terjeszkednek a mennyezeten, míg az érintéssel aktiválható Polaris állólámpa a Sarkcsillag jelzőfényét hivatott felidézni.

Van egy asztali lámpa is – Gemini, a Polaris kisméretű ikertestvére – és fali lámpatestek kétféle kivitelben: Tri Star, amely az Orion-övre emlékeztet, és Cassiopeia, amely az azonos nevű mennyezeti lámpatest drámai függőleges értelmezése.

“Minden lámpatest kettős funkciót tölt be: fókuszpontként kápráztatja el a szemet, és egységesíti a környezetet, amelyben elhelyezik” – mondta Rockwell.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Constellation kollekció darabjai fémbevonatúak, amelyek kikapcsolt állapotban is mélységet és vibrálást kívánnak sugározni, fémszerkezetük pedig Champagne Gold vagy Titan Black színben kapható.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb