Home / Modern és luxus házak / Betonház Zapallarban

Betonház Zapallarban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Sok kortárs otthont úgy terveztek, hogy tökéletes szinkronban legyen a környezetével és a lehető legjobban illeszkedjen hozzájuk, olyan formákat tartalmazva, amelyek utánozzák a körülötte lévő tájat, valamint textúrákat és színeket, amelyek összekapcsolják a táj topográfiájával.

Nem ez a helyzet a H House-al. Ez egy beton ház, amelyet a Felipe Assadi Arquitectos tervezett és épített, lejtős helyen fekszik Zapallarban, Chile-ben. Lenyűgöző kilátás nyílik a Csendes-óceánra, és designja nagyon … geometrikus, és tiszta, egyenes vonalú, éles szögű. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem egy álom otthon, különösen minden olyan jó tulajdonsággal, mint a medence vagy a gyönyörű belső tér.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ez a rendkívüli ház nagyon jól meghatározott struktúrával rendelkezik, hosszanti és keresztirányú gerendákkal, amik mindkét végén túlnyúlnak a házon és fedett teraszokat képeznek csodálatos kilátással. A H House tervezésére és építészetére vonatkozó másik érdekes jellemző az, hogy nem követi a topográfiát, hanem úgy néz ki, mintha a lejtő felett lebegne.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..