Home / Modern és luxus házak / Betonház Zapallarban

Betonház Zapallarban

Sok kortárs otthont úgy terveztek, hogy tökéletes szinkronban legyen a környezetével és a lehető legjobban illeszkedjen hozzájuk, olyan formákat tartalmazva, amelyek utánozzák a körülötte lévő tájat, valamint textúrákat és színeket, amelyek összekapcsolják a táj topográfiájával.

Nem ez a helyzet a H House-al. Ez egy beton ház, amelyet a Felipe Assadi Arquitectos tervezett és épített, lejtős helyen fekszik Zapallarban, Chile-ben. Lenyűgöző kilátás nyílik a Csendes-óceánra, és designja nagyon … geometrikus, és tiszta, egyenes vonalú, éles szögű. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem egy álom otthon, különösen minden olyan jó tulajdonsággal, mint a medence vagy a gyönyörű belső tér.

Ez a rendkívüli ház nagyon jól meghatározott struktúrával rendelkezik, hosszanti és keresztirányú gerendákkal, amik mindkét végén túlnyúlnak a házon és fedett teraszokat képeznek csodálatos kilátással. A H House tervezésére és építészetére vonatkozó másik érdekes jellemző az, hogy nem követi a topográfiát, hanem úgy néz ki, mintha a lejtő felett lebegne.

forrás:homedit.com

Ajánló

Olaszországi luxus

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..