„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Bemutatásra került a világ legnagyobb gömb alakú építménye Las Vegasban

Többek között tűzijáték és a Hold látványa világította meg tegnap este Las Vegasban az MSG Sphere-t, amelyet július 4. alkalmából világítottak ki.

Az 54 000 négyzetméteres LED-képernyő, a legnagyobb a maga nemében, egy különleges show keretében díszelgett a szeptemberi hivatalos megnyitó előtt. Az “élő építészetként” jellemzett MSG Sphere-t a Populous építészstúdió tervezte a New York-i Madison Square Garden (MSG) mögött álló cég számára.

Amint elkészül, élő szórakoztatásnak és koncerteknek ad majd otthont, miközben a külsején vizuális tartalmak széles skáláját mutatja be. Miközben rekordokat döntöget hatalmas LED-képernyőjével, amely az Exosphere nevet kapta, ez a világ legnagyobb gömb alakú épülete is.

A tegnap esti különleges show egy Hello World feliratú grafikával kezdődött, amelyet a járókelők a hét elején rögzítettek, amikor a képernyőn teszteket végeztek. Ezt számos lenyűgöző animáció követte, a színes tűzijátékoktól kezdve a víz alatti jeleneteken át a csillagokat és a holdfelszínt ábrázoló képsorokig.

Az Exosphere mintegy 1,2 millió korongból áll, amelyek egyenként 48 egyedi LED-et tartalmaznak, amelyek 256 millió különböző szín megjelenítésére képesek. A befogadóképessége 23 000 fő lesz, ebből 18 000 ülőhely és további 5000 állóhely. A szeptemberi megnyitáskor a U2 lesz az első zenekar, amely fellép ott.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Míg az épületet a Populous tervezte, a képernyőt a Sphere Studio, az immersive content stúdió és a SACO Technologies LED-specialista fejlesztette. A július negyedikei kijelzőt a Sphere Studios házon belüli kreatív csapata fejlesztette ki.

Ez az egyik a Populous által tervezett két gömb alakú helyszín közül, a másodikat a kelet-londoni Stratfordba tervezik. Ez a helyszín azonban ellentmondásosnak bizonyult, és Michael Gove brit lakásügyi miniszter az év elején felfüggesztette.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb