„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az Unknown Works púder rózsaszín kiterjesztéssel teszi ragyogóbbá a viktoriánus városi házat

A teraszos táj és a púder rózsaszín felületek fényesebbé teszik a Pigment House-t, egy észak-londoni rezidenciát, amelyet a helyi Unknown Worksstúdió újított fel.

A Hampsteadben található négyemeletes rezidencia egy meredek domboldalon fekszik, és eredetileg minden oldalról felfelé lejtős kerttel rendelkezik, amely az Unknown Works szerint sötét és nyirkos belső teret hagyott.

Az otthon fényesebbé tétele érdekében a stúdió feltárta a hátsó kert egy részét, és többszintes tájat cserélt, amely több fényt enged be, és javítja a kapcsolatot a földszinttel. A több szinten elhelyezett és a kert tetejéről lefelé lépcsőzett új teraszos terasz texturált, rózsaszín tónusú felületekkel van borítva, amelyek a környező növények színeit tükrözik.

Ez egyben a mexikói építész, Luiz Barragan színes épületei felé is utal, amelyről a stúdió szerint a háztulajdonos mexikói nyaralása tájékoztatott. Rózsaszín beton támfalak veszik körül a kert új szintjeit, köztük a legalsó udvart, melyben beépített kültéri konyha és grillsütő található.

Az egyik oldalon ugyanazzal a pigmenttel díszített lépcsősorok kínálnak szabadtéri ülőhelyeket, és a kert tetején lévő nyitott terekhez vezetnek, ahol a lágyabb tereprendezés biztonságosabb játékot tesz lehetővé az ügyfél gyermekei számára.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Pigment House belsejében a stúdió a konyhát és a nappalit összekapcsolva igyekezett megnyitni a belső teret, távolodva az eredeti, elválasztott viktoriánus elrendezéstől. Az étkező és a konyha fölé üvegtető húzódik, több fényt engedve a korábban sötét belső térbe. A nyitott lakótér a ház eleje felé nyúlik, ahol egy kiugró ablak keretezi a kilátást az előkertre.

A rózsaszín tónusú betonpadló a hátsó udvarból folytatódik az otthon belsejébe, hogy elmossák a határt a belső és a külső terek között. Az otthon másik három emeletén négy hálószoba és három fürdőszoba található, melyeket enyhén felújítottak, valamint egy dolgozószoba, további lakóterek és folyosók.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb