„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az új Link & Loop bútorok “az ülés örömteli módját” biztosítják

A Sancal spanyol bútormárka a holland Raw Color dizájnstúdióval együttműködve egy játékos ülőalkalmatosság-kollekciót fejlesztett ki, amelyet óriási, puha láncszemekre emlékeztető modulokból alakítottak ki.

A Link & Loop termékcsaládba tartozik a Link kanapé, amely egymáshoz kapcsolódó “láncszemekből” készül, amelyeket egymásra fűzve a kívánt hosszúságú kanapét alkotják. E modulok egy csőszerűbb változatát használják a Loop puff kialakításához is, amelyhez egy háttámlát is hozzáadnak, így egy hozzá illő karosszék és kanapé jön létre.

“A Link és a Loop vizuálisan a henger által kapcsolódik össze” – mondták a Raw Color alapítói, Daniera ter Haar és Christoph Brach. “Az alapvető geometria lehetővé teszi, hogy a teljes térfogat lágy és tapintható megjelenésű legyen”.

Mindkét ülőalkalmatosság-kollekció a pöttyös Kvadrat x Febrik Sprinkles kollekció mellett többféle egyszínű színben is kapható. A termékcsalád egy Designer’s Edition változatban is elérhető, amely különböző tónusú színeket kombinál egyetlen patchwork dizájnban. A kollekcióban szereplő összes színt úgy választották ki, hogy a fény, az árnyék és a térfogat játékával manipulálják az érzékelést.

“Az illúzió nem csak egy lelkiállapot” – mondta Sancal. “Ez is része annak a vizuális hatásnak, amelyet a Raw Color a fény, az árnyék, a szín és a térfogat lágyan lekerekített geometriákban való összekapcsolásával ér el.”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Sancal szerint a projekt eredetileg akkor született, amikor “a világjárvány tombolt, azzal a meggyőződéssel, hogy “egy nap újra együtt fogunk ülni”.

“A Raw Color az ülés új, örömteli módjainak megteremtésére törekszik” – magyarázta a márka. Ezért is volt a tervezési folyamat során a közös projekt a Party munkanév alatt ismert.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb