napi hírmorzsák

A Muuw Backyard Work Pod moduláris szerkezet lehet vendégház, otthoni iroda, vagy tárolóhely

Otthonról dolgozni nagyszerű dolog, de nehéz lehet ellenállni az összes zavaró tényezőnek, ami ott jelentkezik: gyerekek, háziállatok, a hűtőszekrény, és persze a kényelmes ágyikó. Ha van hely a hátsó udvarodban, egy különálló építmény lehet a jobb koncentráció kulcsa. Egy nagyszerű új lehetőség a Muuw, az észtországi székhelyű Muuwspace előregyártott moduláris munkakunyhója. A feltűnően modern és kényelmes aprócska faház szórakoztató hatszögletű formája a kültéri környezetre nyíló kilátást játssza ki.

A Muuw ötlete a világjárvány idején kezdődött, amikor Tommy Truup, az acélgyártás szakértője úgy döntött, hogy olyan otthonról végezhető munkahelyeket szeretne létrehozni, amelyek háztáji menedékhelyként is funkcionálhatnak. Truup megalapította a Muuwspace-t, és megtervezte az ideális egyszobás “menekülőhelyet”, amelynek formáját a méhkaptárak és az emberi sejtek szénszerkezetei ihlették.

A kunyhó hat falából három padlótól a mennyezetig érő ablak, így a 100 négyzetméteres tér sokkal tágasabbnak tűnik, mint amekkora valójában. A Saint-Gobain szigetelt üvegezés fémes kék külső tükröződéssel rendelkezik, így megőrizheti a magánéletét és elkerülheti a túlmelegedést.

A faház tartós horganyzott acélból készült, minden éghajlaton tökéletesen használható, teljesen szigetelt, és a tetőn lévő esetleges nagy hóterhelésnek is képes ellenállni. Emellett luxus padlófűtéssel, csendes, sebességszabályozható szellőztető rendszerrel, kívül-belül dimmelhető LED-es világítással, háromrétegű alumínium bejárati ajtóval, falba épített hangszórókkal, öt elektromos aljzattal és két különálló USB-töltőaljzattal is büszkélkedhet. Még egy csatlakozó terasz is tartozik hozzá, amelynek kerete tűzihorganyzott acélból készült.

A Muuw moduláris termékéhez többféle belső felületkezelés áll rendelkezésre, beleértve a tölgyfa laminált burkolatot a mennyezeten és a falakon. A kültéri fedélzet és a fülke bejáratánál lévő paraván kőrisfából vagy fenyőfából készülhet. A vásárlók saját ízlésükre szabják a Muuw-t, és a megrendelést elküldve a Muuwspace gyárába, megépítik és különálló darabokban szállítják azt a telepítés helyszínére. Az összeszerelés mindössze egy vagy két napot vesz igénybe, attól függően, hogy a telepítési helyhez milyen mértékben lehet hozzáférni, ami lehet egy hátsó udvar, kert, terasz vagy akár távoli földterület is. Az egészet egy teherautó hátulján szállítják.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

“A Muuw használható az otthonod kiegészítőjeként, vagy elhelyezhető egy teljesen különálló, szabadon választott területen – attól függően, hogy koncentrált munkára, termelékenységre, olvasásra, önfejlesztésre, hobbira vagy teljes kikapcsolódásra használnád” – írja a cég. “A belső tér egy nyugtató, személyes tér – szorosan illeszkedik az épület hatszögletű szerkezetébe. Minden Muuw tér modern belső terekkel és hatalmas, panorámás kilátással büszkélkedhet”.

Az egyes Muuw podok ára 32 000 dollárnál kezdődik, a választott opcióktól függően. A Muuwspace jelenleg képes szállítani és összeszerelni a podokat Európa és az Egyesült Államok egész területén. A megrendelést követően a leszállítás 8-16 hétbe telik.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb