„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Muuw Backyard Work Pod moduláris szerkezet lehet vendégház, otthoni iroda, vagy tárolóhely

Otthonról dolgozni nagyszerű dolog, de nehéz lehet ellenállni az összes zavaró tényezőnek, ami ott jelentkezik: gyerekek, háziállatok, a hűtőszekrény, és persze a kényelmes ágyikó. Ha van hely a hátsó udvarodban, egy különálló építmény lehet a jobb koncentráció kulcsa. Egy nagyszerű új lehetőség a Muuw, az észtországi székhelyű Muuwspace előregyártott moduláris munkakunyhója. A feltűnően modern és kényelmes aprócska faház szórakoztató hatszögletű formája a kültéri környezetre nyíló kilátást játssza ki.

A Muuw ötlete a világjárvány idején kezdődött, amikor Tommy Truup, az acélgyártás szakértője úgy döntött, hogy olyan otthonról végezhető munkahelyeket szeretne létrehozni, amelyek háztáji menedékhelyként is funkcionálhatnak. Truup megalapította a Muuwspace-t, és megtervezte az ideális egyszobás “menekülőhelyet”, amelynek formáját a méhkaptárak és az emberi sejtek szénszerkezetei ihlették.

A kunyhó hat falából három padlótól a mennyezetig érő ablak, így a 100 négyzetméteres tér sokkal tágasabbnak tűnik, mint amekkora valójában. A Saint-Gobain szigetelt üvegezés fémes kék külső tükröződéssel rendelkezik, így megőrizheti a magánéletét és elkerülheti a túlmelegedést.

A faház tartós horganyzott acélból készült, minden éghajlaton tökéletesen használható, teljesen szigetelt, és a tetőn lévő esetleges nagy hóterhelésnek is képes ellenállni. Emellett luxus padlófűtéssel, csendes, sebességszabályozható szellőztető rendszerrel, kívül-belül dimmelhető LED-es világítással, háromrétegű alumínium bejárati ajtóval, falba épített hangszórókkal, öt elektromos aljzattal és két különálló USB-töltőaljzattal is büszkélkedhet. Még egy csatlakozó terasz is tartozik hozzá, amelynek kerete tűzihorganyzott acélból készült.

A Muuw moduláris termékéhez többféle belső felületkezelés áll rendelkezésre, beleértve a tölgyfa laminált burkolatot a mennyezeten és a falakon. A kültéri fedélzet és a fülke bejáratánál lévő paraván kőrisfából vagy fenyőfából készülhet. A vásárlók saját ízlésükre szabják a Muuw-t, és a megrendelést elküldve a Muuwspace gyárába, megépítik és különálló darabokban szállítják azt a telepítés helyszínére. Az összeszerelés mindössze egy vagy két napot vesz igénybe, attól függően, hogy a telepítési helyhez milyen mértékben lehet hozzáférni, ami lehet egy hátsó udvar, kert, terasz vagy akár távoli földterület is. Az egészet egy teherautó hátulján szállítják.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“A Muuw használható az otthonod kiegészítőjeként, vagy elhelyezhető egy teljesen különálló, szabadon választott területen – attól függően, hogy koncentrált munkára, termelékenységre, olvasásra, önfejlesztésre, hobbira vagy teljes kikapcsolódásra használnád” – írja a cég. “A belső tér egy nyugtató, személyes tér – szorosan illeszkedik az épület hatszögletű szerkezetébe. Minden Muuw tér modern belső terekkel és hatalmas, panorámás kilátással büszkélkedhet”.

Az egyes Muuw podok ára 32 000 dollárnál kezdődik, a választott opcióktól függően. A Muuwspace jelenleg képes szállítani és összeszerelni a podokat Európa és az Egyesült Államok egész területén. A megrendelést követően a leszállítás 8-16 hétbe telik.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb