„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az OFIS Arhitekti betont és fekete téglát párosított szlovén otthonában

A kiálló betonból kialakított portikusz “impozáns” bejáratot teremt a Villa Eternal Way-be, amely a helyi OFIS Arhitekti stúdió ljubljanai otthona. Az otthon megemelt bejárata a környéken található hagyományos szlovén építményekre utal, amelyeket a történelmi árvízveszély miatt a talajszint fölé emeltek.

A Villa Eternal Way homlokzata látható betonnal és fekete téglával készült, amely a közelben található fekete tőzeges talajra való ráncfelvarrás. Az otthon megemelt bejárata közvetlen hozzáférést biztosít a nappalihoz a földszinti garázson keresztül.

Az OFIS Arhitekti ezt a nagy nappalit egy fényes fekete téglatest köré szervezte, amelyben fürdőszoba található. A ház délnyugati fekvésű hátulján a lakótér az épület középső részéből kivágott teraszra nyílik, melyet a fenti kiugró emelet véd.

Lent, az otthon részben megsüllyedt pinceszintjén olyan használati helyiségek találhatók, amelyek egy nagy, dupla magasságú, hátsó étkezőbe vezetnek. A fenti borozóteremből nyílik kilátás, és üveg tolóajtókon keresztül nyílik a kertre. Fekete lépcső köti össze az otthon szintjeit, és az első emeleten ér véget, ahol egy nagy, fürdőszobás hálószoba található két kisebb hálószobával szemben. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A ház hátsó részének külső része fekete téglafallal készült, amely egy texturált, alacsony falba nyúlik, amely körbeveszi a telek határát. A belső térben folytatódik a homlokzatok tónusait, a falak és mennyezetek számára szabadon hagyott betonszerkezettel, amelyet mélyfekete bútorok és szerelvények állítanak kontrasztba.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb