„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Az NCS Color 2004 óta először új standard színeket vezet be

Az NCS Color szín-kommunikációs márka 100 alacsony kromatikus színnel frissítette az NCS rendszerét, hogy a felhasználóknak halvány pasztell színeket és árnyalatokat kínáljon, amelyek az északi fényt kívánják megidézni.

Az új Standard színválasztékot olyan belső, külső és terméktervezési projektekhez fejlesztették ki, ahol ezeket a színeket gyakran használják, az NCS Colour szerint.

A színeket négy csoportra osztották, beleértve a White Delight-ot, a pasztell színek kollekcióját. Ezek olyan színezett színek, amelyek enyhe kromatikussággal rendelkeznek – a szín árnyalatának és telítettségének kombinációja.

Az NCS Color emellett piacra dobta a Blackish Elegance kollekciót, amely a „modern, sötét színek” kollekcióját állítólag a világosabb és kromatikusabb részletek kiemelésére szolgálja, valamint a Great Greys kollekciót, amely a bézs és a szürke között tompított greige árnyalatokat tartalmaz.

Az utolsó színcsoport, a Nordic Midtones célja, hogy “a híres északi fényt” idézze meg – mondta a márka. Azokra a színekre összpontosít, amelyeket az NCS Color szerint gyakran használnak a skandináv dizájnban, és olyan árnyalatokat tartalmaz, amelyek egy kicsit sötétebbek és színesebbek is, mint a többi csoporté.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Csaknem húsz év után ez az első alkalom, hogy a színskála frissítésre került, és a standard színek számát 1950-ről 2050-re emelték. A cég szerint az alacsony kromatikus színeket használják leggyakrabban az NCS-ben.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb