Lakberendezés és stílus

Az ‘Eredet’ című film ihlette üzlet úgy tűnik, hogy a végtelenségig bontakozik ki önmagából

Amikor a Wuxiang Architecture Design Studio (WUUX) építészeti céget egy kis üzlethelyiség megtervezésével bízták meg, a négyzetméterek határain túlra tekintett, hogy olyan teret hozzon létre, ahol a vásárlók az örökkévalóságba tekinthetnek.

A Zhima Health “Beijing Youli” üzletének nagyjából 322 négyzetméteres területe az új Universal Beijing Resortban jelentős kihívást jelentett a WUUX és alapítója, Wang Yong számára. Ez a kis hely lett volna az első megálló a látogatók számára, akik a Universal Studios vidámpark kínai változatában a filmvarázslat izgalmát jöttek megtapasztalni. A tervezőknek valahogy olyan teret kellett létrehozniuk, amely egyszerre nyújt funkciót és “erős érzelmi értéket” a park látogatói számára. Az Inception (Eredet) című hollywoodi blockbusterből merítve ihletet, Yong a végtelenségig kitágította a kis négyzetmétert egy sor acélívvel és a mennyezetre szerelt lépcsőkkel, amelyek a helyiség több pontjáról látszólag megismétlik magukat.

“Az egész tér az íveknek és a lépcsőszerkezeteknek köszönhetően egy kibontott harmonikára hasonlít, amely felébreszti az összehajtogatott időt és teret” – magyarázza a pekingi székhelyű cég.

A tervezés öt magas tükrös acélívvel kezdődött, amelyek az üzlet hosszában futnak végig, és a mennyezet közepén metszik egymást. Ezután három fából készült “végtelenített létrát” helyeztek el úgy, hogy úgy tűnjön, mintha felülről jönnének ki a falakból. A pszichedelikus megjelenés elérése érdekében Wong és csapata egészalakos tükröket helyezett el a hátsó falon és a mennyezeten. Végül a döngölt föld falakat a Zhima Health termékek bemutatóhelyeivel látták el, amelyek viszont vizuálisan bumerángként terjednek el a térben.

“Egy egész üveg a mennyezeten és a fal egyik oldalán, az idő és tér torzulását bemutató feszített szerkezetekkel együtt, úgy tűnik, hogy megszüntette a szoba határait és káprázatos módon eltorzította az időt” – mondja Wong a tervezésről. “A föld alól kivetülő fénnyel és az íveken strukturált fényszíjakkal egy metaversum tárja szélesre a karját minden vásárló előtt.”

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A parkba vezető metró első megállójaként a Zhima Health Beijing Youli áruház teljesíti az általa forgalmazott, nagy múltú márkák “lényegének továbbvitelére, miközben követi az innovációkat”. A torz valóság illúziója ideális terepet biztosít a közösségi kapcsolatok kialakításához és egy frissítő ital elfogyasztásához, mielőtt belépne a vidámparkba egy izgalmakkal teli napra.

A WUUX szemet gyönyörködtető üzletét “ámulatba ejtő új kiskereskedelmi élményként” üdvözölték, amely kiszolgálja a kínai fiatalok “változatos preferenciáit”, amely egyben “megfelel az üdülőhelyi kultúrának”.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb