„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Az Electric Bowery felújította a Big Sur házat, kilátással Kalifornia tengerpartjára

A kaliforniai Electric Bowery stúdió társalapítója felújított egy vörös fával borított házat Big Surban családja számára, megőrizve annak ikonikus jellemzőit, és egyedi bútorokkal egészítette ki.

A ház, amelyet eredetileg a jól ismert helyi építész, Mickey Muennig tervezett, egy magaslaton áll, ahonnan a drámai tengerpartra nyílik kilátás – híres a festői 1-es útról, amely végigfut rajta. Az 1993-ban üzembe helyezett épület íves réztetővel és vörösfa külső burkolattal rendelkezik, amelyet az Electric Bowery társalapítója, Cayley Lambur és Stephanie Luk belsőépítészeti igazgató használt az átalakítás alapjául.

Miután beszélt a szomszédjával, az eredeti tulajdonos, Lambur beleásta magát Muennig örökségébe és az ingatlan történetébe, hogy nyomokat találjon a projekt megközelítéséhez. A házban nagy ablakok és nagy kiterjedésű üvegezések találhatók, amelyek kihasználják a tájon át az óceánra nyíló kilátást. A kilátást szem előtt tartva a felújítás során át kellett alakítani a belső tereket, és tiszteletteljesen korszerűsítették az elavult dekorációkat és berendezési tárgyakat.

Egy teljesen új, egyedi konyha került beépítésre a szűk, meglévő térbe, amelyet úgy terveztek, hogy maximalizálja a pultot, és ünnepelje a kertre és az óceánra nyíló kilátást. A vörös fa malom az amerikai Henrybuilt bútorgyártó céggel együttműködve készült, hogy beleolvadjon a többi belső terbe, míg a nyers acél, a melegre pácolt betonpadló és a bőrrel bevont természetes kvarcit teszik teljessé a kortárs megjelenést.

Ahol a tető a legalacsonyabb pontjáig lejt, a nappaliban olyan egyedi darabok vannak berendezve, mint az íves, csatornás bojtos kanapé, amely “a kanyonba öleli a kilátást”, és a Dusk nagyméretű Claro diófa dohányzóasztala. A lenyűgöző kő kandalló mögött szüreti fekete bőr fotelek és különféle texturált szőnyegek és párnák állnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A vörös fa burkolat folytatódik a hálószobákban és a fürdőszobákban, ahol egyedi, mélyvörös és zöld textilbe öltöztetett ágyak egészítik ki. Az egyik fürdőszoba teljes egészében vékony, egyenesen egymásra rakott kékeszöld mázas csempével van burkolva, míg a másikban kék árnyalatú négyzet alakú csempével bélelt zuhanyzó található. 

Szintén a keret részeként felújították és felújították az ingatlanon található pótkocsit, amely további vendégszállásként és távmunkára szolgáló irodaként szolgál.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb