„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az Armourcoat tartós agyag falburkolatot készít, mint a festék “ökológiai alternatíváját”

Az Armourcoat felületkezelő márka egy sor texturált, biológiailag lebomló falvakolat-felületet dobott piacra, amelyek egyesítik az agyag természetes megjelenését a fokozott tartóssággal.

A márka létrehozta a Clime-et, amely az idei Dezeen Awards fenntartható tervezési építési termékkategóriájában előválogatott, hogy fenntartható falburkolatot kínáljon a belső terekhez.

Az Armourcoat úgy hozta létre a Clime-ot, hogy az égetetlen agyagot és mészkövet hidraulikus mésszel kombinálta, hogy viseletesebb legyen, és alkalmas legyen a forgalmas otthoni és kereskedelmi belső terekre. A márka szerint az anyag biológiailag lebomló, újrahasznosítható, cement- és VOC-mentes, ezért nyerte el az Eurofins Indoor Air Comfort (IAC) Gold minősítést.

A kétféle kivitelben elérhető Clime Honed finoman texturált felülettel rendelkezik, míg a Clime Course durvább textúrájú, amelyet úgy terveztek, hogy drámai megjelenést biztosítson, amelyet újrahasznosított zúzott márvány hozzáadásával érnek el.

A burkolatot úgy készítik el, hogy természetes anyagokat por alakúra kevernek az Armourcoat egyesült királyságbeli gyárában, majd a helyszínen vízzel keverik a vakolat előállításához.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az Armourcoat olyan falburkolat létrehozására törekszik, amely vonzónak tűnik, és hozzájárul az egészséges beltéri környezethez, és azt állítja, hogy a vakolat természetes, lélegző felülettel rendelkezik, amely felszívja a levegőből a méreganyagokat, segít szabályozni a belső páratartalmat, és ellenáll a penésznek és a penésznek.

15 természetes árnyalatban és egyedi textúrájú felületekben kapható, mint például sávozás, rétegezés és gyöngyházfényű lemosás.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb