„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az AN Amsterdam Office a jövő irodai munkakörnyezetét képviseli

Egy amszterdami ipari irodaépület átalakítása során a munkakörnyezet egy absztrakt, funky térré, szőrös gyapjú részletekkel és színes dekorációval egy szinte művészi alkotássá alakult. A projektet kidolgozó Studio Noun Noun a művészet, a gobelin, a bútortervezés, a belsőépítészet és a tértervezés területén tevékenykedik, és ez a kiterjedt a tér, valamint a megbízók szabad kezet adása teret adott mindezek megvalósítására. Az építészek elmondása szerint a belsőépítészetben a vállalat identitása formálta az alkalmazott dizájnt, mely maximalista, merész, absztrakt és modernista érzést áraszt.

Az irodát a CVMaker nevű amszterdami technológiai vállalat számára tervezték, és nyitott és munkaterületek, tárgyalótermek, bár, játszóterek, nyújtó- és tornaterem, nyitott közösségi terek, valamint rendezvényekre és konferenciákra használható rendezvénytermek kombinációját tartalmazza, mint egy multidiszciplináris munkaterület.

A dekorációban és berendezésben keveredik a modernizmus és a ‘funky’, a szivárvány minden színével, kézműves alkotásokkal, melyek nagy része újrafelhasznált, “maradék” vagy vegán anyagokból készültek. A különleges kerek formák és a merész színek az irodaház minden sarkában ott vannak. A kék színek óceánja élénk színű tárgyaknak és a vintage bútoroknak biztosít hátteret, melyek erős kontrasztot alkotnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A játékos belső terek egyedi, inspiráló munkateret biztosítanak a CVMaker dolgozói számára. A projektpartner, 3D belsőépítész Leonie Goedermans és a tervezők Teun Zwets, a vintage BestWelHip, Jan Jongejans, Harewood, Rutger de Regt művészek és a Schaft & Bold tervezőkkel együttműködve hat hónap alatt jött létre a végeredmény. A Studio Noun Noun szerint bár jelen pillanatban szokatlan lehet, az ilyen munkakörnyezetek, rengeteg színnel, textúrával és formával, informális bútordarabokkal és multifunkcionális helyiségekkel, melyek az alkalmazottak mentális és fizikális jólétét helyezik előtérbe, egyre népszerűbbé válnak majd az elkövetkezendő 5-10 évben.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb