„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Aquamoon- gyógyfürdő élmény otthonodba

A Dornbracht Iserlohnban székhelyű, világszerte aktív, családi kézben lévő, kiváló minőségű, sokoldalú választékot kínál a fürdőszoba és élmény- illetve gyógyfürdők kialakításához. A cég egyes kollekcióinak termékei könnyedén kombinálhatók egymással, amellyel rugalmasabbá válik a tervezés. A Dornbracht Spa Modules használatával kialakíthatod a saját gyógyfürdőd a otthonodban, hiszen az egyes modulok beintegrálhatók bármilyen zuhanyzási megoldásba.

Dornbracht a fürdőszoba építészetének rituális aspektusát kutatja, a fürdőszobát a revitalizáció helyének tekintve. A hely, ahol egy pillanatra megállhatunk és elvonulhatunk a rohanó, kaotikus hétköznapok elől. A Spa Solutions kollekciójuk minden darabja a cég saját relaxáló kezeléseit szolgáltatja otthonodba, melyeket egészségügyi és wellness szakértők dolgoztak ki, olyan koordinált vízprogramokkal, amelyek egy gombnyomással holisztikus élményt kínálnak.

A cég egyik legkiemelkedőbb terméke, az Aquamoon minimális dizájnjával az egyedülálló vízi élmény nyújtására összpontosít. A mennyezetbe épített kupola képezi azt a központi elemet, amely zökkenőmentesen beépül a környezetébe, és gyakorlatilag láthatatlanul beleolvad a fürdőszoba helyiségébe. A fürdőszobai berendezés különösen mélyreható hatást kelt sötétben- a félgömb belsejében található rejtett fénysáv segítségével az Aquamoon hangulatvilágítást bocsájt ki, miközben a végtelenség érzetét kelti ha felfelé néz a felhasználó.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

További információért látogass el a gyártó weboldalára.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb