„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Apró közösségi könyvtár

A műveltség előmozdítására és az olvasás iránti szeretet közösségi megfogalmazásaként épült fel a Story Pod, amelyet pro bono projektként a Atelier Kastelic Buffey (AKB) építészeti cég tervezett.

A tervezés célja az volt, hogy központi, modern struktúrát hozzanak létre, ahol a közösség, a lakosok találkozhatnak egymással és leülhetnek olvasni. Toronto külvárosában valósult meg a kis épület, egy folyóparti sétány nyomvonalánál. A nap folyamán a pici modern könyvtár falai kinyílnak és egy kis pihenésre, olvasásra csalogatja magához a járókelőket.

StoryPod_7Az AKB egyszerű, mégis rendkívül funkcionális designjában a falak függőleges lécek, aminek mérete változik: a legszűkebb távolságú lécek tömör falat teremtenek, a nagyobb rések engedik a fény áramlását és a kilátást, és a legszélesebb nyílásokon át kitűnnek a könyvespolcok. A Story Pod este a tetőn elhelyezett napelemek segítségével kap megvilágítást.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb