Modern és luxus házak

Apartman A- modern otthon, tükrözött fürdőkáddal

A 2012-ben alapított Atelier Dialect építészeti stúdió, Jonas Blondeel és Pierric De Coster vezetésével, egy egyedülálló apartmant tervezett Antwerpenben, mely legkiemelkedőbb helyisége a mentazöld fürdőszobája.

A zöld fürdőszoba átalakulása csak része a számos esztétikai változásnak, amelyet az Atelier Dialect az Apartman A projektjéhez tett. A stúdió beavatkozása előtt az otthont már egy másik építész cég tetőtől talpig felújította.

“Az ügyfél nem volt elégedett azzal, ahogyan a lakás fejlődött, ekkor jöttünk mi a képbe.” – mondta az Atelier Dialect társalapítója, Jonas Blondeel. “Tehát a helyet a korábbi döntések “megszorításaival” kellett együtt dolgoznunk.”

A hálószoba egy hosszú, nyitott terű helyiség, amelynek egyik felében egy saját fürdőszoba található. A válaszfal metró stílusú csempéje grafikus hátteret biztosít a közvetlenül az elé helyezett téglalap alakú, szabadon álló kád számára, melyen kívülről tükrözött acél panelek borítják, kiegészítve a csiszolt rozsdamentes acél mosdókagylókat, amelyet a válaszfalra illesztettek.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A stúdió megkísérelte további textúrák bevitelét egy nehéz szürke szőnyeget fektetve a hálószoba padlójára, és fényes festéket alkalmazva a mennyezeten. A középső válaszfal mögött egy zuhanykabin és WC található, amely teljesen mentazöld poliészterfestékkel van bevonva. Az egyik falba egy egyszerű négyzet alakú beépített polcot helyeztek, ahol a lakosok tárolhatják piperecikkeiket. A semleges színpaletta az otthon többi részében megtalálható – például a nappaliban a felületeket nyers cementtel burkolták.

A stúdió az otthon társalgójába egy süllyesztett kandallót is beépített, mint dekoratív elem. A konyhába egy beton pult került felszerelésre, közvetlenül a korábbi építész által készített fekete és zöld csempefal alatt fekszik. A szomszédos étkezőben egy fém asztal és egy hozzá illő székkészlet található, amelyet a flamand designer Maarten Van Severen készített egyedileg. Jonas Van Put, belga tervező barna bársonyban kárpitozott, hatalmas pihenőágya egy újabb klasszikus eleme a lakásnak.

Forrás: www.dezeen.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close