Modern és luxus házak

Olson Kundig Wyoming házát teljes egészében óriás fa redőnyök borítják

Az Olson Kundig amerikai építészeti cég nagy fa redőnyöket telepített egy ház elülső homlokzatára, Jackson Hole-ban, Wyomingban, amelynek célja a hegyvidéki táj előnyeinek kihasználása.

A Teton House egy téglalap alakú üveges térből áll, amely a ház alsó szintjét alkotó garázs tetejére épült. Csigás rendszerrel ellátott hatalmas fa redőnyök fedik az ablakokat, melyek a változó időjárási körülményektől függően nyithatók és zárhatók.

Olson Kundig a 748 négyzetméteres rezidenciát és a kísérő kis vendégházat, úgy készítette el, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szabadidős tevékenységek kínálatából Jackson Hole-ban, amely népszerű turisztikai célpont olyan sportokhoz, mint a síelés és a hegyi túrázás.

“A ház egy platform a hegyvidéki tájban lehetséges extrém élményekhez .” – mondta Tom Kundig, Olson Kundig tervezési igazgató.

A rezidencia egy részét kivágják, egy fedett folyosót alkotva, ahol a síelők könnyen átmehetnek a házon. Innen nyílik egy raktárhelyiség, ahol bőséges tárolóhely található polcok, fiókok formájában, sporteszközök, például csizmák és deszkák tárolására. A rezidencia belsejében a konyha, az étkező és a nappali rész, valamint a vendég hálószoba a földszinten helyezkedik el, míg három további hálószoba és a master lakosztály a felső szinten található.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A tölgy, fenyő és dió fa kombinációja borítja a mennyezetet, falakat és padlókat. A nappali fekete kandallója fókuszpontot teremt az ablakokkal szemben, kilátással az erdei tájra.

A stúdió számos egyedi berendezést készített a ház számára, beleértve a nappali és médiaszobában használt faasztalokat és az ágykereteket is. A ház egyéb funkciói közé tartozik egy otthoni színház, társalgóval és nagy képernyővel, egy bortároló szoba, és a ház alsó szintjén található helyiség, rekreációs célokra.

A vendégház az otthon hátuljában található. Az egységen belül, amely a főlakáshoz hasonlóan van elrendezve, van egy fürdőszoba, egy kis konyhahelyiség és egy kombinált nappali és hálószoba.

Forrás: www.dezeen.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close