„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókHírekkészház akciók

Akciós házépítés 2021-ben

A 2021-es év a házépítések éve lesz, ehhez most tényleg odatette magát az ország vezetése is. Soha nem látott kedvezmények, 0 és 5%-os ÁFA lehetősége, CSOK, állami támogatások, illetékkedvezmény és sorolhatnánk a lehetőségek garmadát.

Cégünk kiemelten energiatakarékos családi házak kivitelezésével foglalkozik, teszi ezt ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben, “AA” kategóriás pénzügyi minősítéssel és 21 éves szakmai tapasztalattal, Makész tagsággal és MAKÉSZ védjeggyel.

Napokon belül átadjuk korszerű félautomata EnergyFriendHome és PuzzleHome készház gyártó üzemünket Tökölön. Itt acélszerkezetes készházakat, favázas készházakat, moduláris és mobil házakat gyártunk.

Érdemes tudni, hogy a kormány kitolta fél évvel majd később egy évvel a közel nulla energiaigénnyel működő házak kötelezettségét, tehát ha siet, akkor nem lesz kötelező a megújuló energia használata a használatbavételnél, mely jelentős pénzmegtakarítást jelent. De természetesen később javasoljuk a megújuló energia használatot, azt ehhez való kiállásokat elkészítjük alapesetben.

2021. év nyarán több rendkívül kedvező akcióval jelentkezünk:

Csak vázszerkezet kész családi ház megrendelése esetén 80-99 ezer forintos akciós négyzetméter áron építünk. Az ár az 5% ÁFA összegét is tartalmazza!!!

Váz-szerkezetkész állapot megrendelése esetén elkészítjük a gyártmányterveket, szerelési rajzokat, az összes fal- és tető alapanyagát legyártjuk, összeszereljük, helyszínre szállítjuk, majd a helyszínen összeszereljük!

Váz-szerkezetkész állapot + víz és tűzálló Rigips GlasrocX külső palánkolása + külső összes nyílászáró beépítése + ereszrendszer és bádogozás felszerelése +a tetőszerkezetet tetőfedésével együtt az akciós ár: 185 ezer forint négyzetméterenként, azaz egy 100 m2-es családi ház emelt szintű szerkezetkész állapotban 18,5 millió forint!!!
Az ár az 5%-os ÁFA-t is tartalmazza!!!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

AZ ÁRAINK GARANTÁLTAK egyszintes épületek esetén!!!
NEM TARTALMAZNAK KISBETŰS RÉSZT!!!

A fenti árak 3000 mm-es falmagasság mellett érvényesek. Kisebb falmagasság esetén kis mértékben csökkennek, nagyobb falmagasság esetén kis mértékben nőnek az árak.

A ház szerkezete prémium tűzihorganyzott profilokból készül, mely többszáz évig is karbantartás mentes, az ablakok és a bejárat VEKA 3 rétegű üvegezésű 82 mm-es profil szélességű prémium fóliázott nyílászárók, az ereszrendszer szinterezett alumínium szerkezetből készül. A tetőfedés lapos tető esetén SIKA, míg magastető esetén Terrán prémium termékkel valósul meg. Az összes falszerkezeten egy oldalon tűz- és vízálló magnézium oxid borítás készül!

Akciós acél családi ház vázszerkezet – 100 m2 = max 9,5 millió forint 5% áfával együtt!!!

Az alábbi ház acélszerkezetes falakkal és tetőszerkezettel készült, a külső burkolás Rigips GlasrocX tűz és vízálló lap, a tetőcserepezés Terrán Zenit síkcserép, a lapostetős részeken SIKA PVC szigetelés, az ablakok VEKA 6 légkamrás műanyag nyílászárók 3 rétegű argon gázzal töltött üvegezéssel prémium fóliával ellátottak.

Cégünk modern moduláris házakat is épít, OSB lap helyett a falakon GlasrocX anyagot használunk, a tetőn OSB lap borítás készül, melyre UV álló PVC fóliát hegesztünk, mely a hátsó moduláris házunkon jól látszódik.

Vásároljon szerkezetkész, félkész vagy kulcsrakész PuzzleHome moduláris házat. Megrendelésre és raktárra is gyártjuk a szerkezeteket, így akár félkész vagy kulcsrakész épületet is vásárolhat. Jöjjön el Tökölre a gyárunkba és nézze meg élőben.

Abban az esetben, ha külső kulcsrakész állapotot szeretne rendelni, mint az alábbi képen, akkor 100 m2-es ház esetében 5% áfával egyet cca. 22-23 millió forint összeggel kell kalkulálni, így az épület kívülről teljesen kulcsrakész állapotú, de belül csak az acélszerkezetes falak állnak.

EnergyFriendHome készház külső kulcsrakész fotója
EnergyFriendHome készház külső kulcsrakész fotója

2020-ban épült favázas készházunk drón fotója:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

4 hozzászólás

  1. Kedves István!
   Ebben a cikkben minden tudnivaló benne van, csak a tartalmát tudom idézni.
   Kérem írja meg a kp@kp.hu mail címre az elérhetőségét és kollégáim felhívják és részletesen tájékoztatják a tudnivalókról. Cégünknek van egy bemutatótere, ahol szinte minden felvilágosítást megkaphat.
   Tisztelettel:
   Borka Árpád
   kp.hu

 1. Kedves kp.hu!

  Kulcsrakészen mennyibe kerül a nm ár?
  Valamint csak fémszerkezettel építenek vagy fa szerkezettel is.
  Köszönöm

  1. Kedves Balázs!
   Az árakat nehéz meghatározni, mert nem tudjuk, hogy mekkora házat szeretne.
   Igen Acél és faszerkezetből is építünk.
   Kérem küldjön rajzot az arajanlat@kp.hu mailra és hamarosan válaszolunk.
   Tisztelettel:
   Kp Sales House ügyfélszolgálata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb