AkciókHírekkészház akciók

Akciós házépítés 2021-ben

A 2021-es év a házépítések éve lesz, ehhez most tényleg odatette magát az ország vezetése is. Soha nem látott kedvezmények, 0 és 5%-os ÁFA lehetősége, CSOK, állami támogatások, illetékkedvezmény és sorolhatnánk a lehetőségek garmadát.

Cégünk kiemelten energiatakarékos családi házak kivitelezésével foglalkozik, teszi ezt ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben, “AA” kategóriás pénzügyi minősítéssel és 21 éves szakmai tapasztalattal, Makész tagsággal.

Pár héten belül átadjuk korszerű félautomata EnergyFriendHome és PuzzleHome készház gyártó üzemünket Tökölön. Itt acélszerkezetes készházakat, favázas készházakat, moduláris és mobil házakat gyártunk.

Érdemes tudni, hogy a kormány kitolta fél évvel a közel nulla energiaigénnyel működő házak kötelezettségét, tehát ha siet, akkor nem lesz kötelező a megújuló energia használata a használatbavételnél, mely jelentős pénzmegtakarítást jelent. De természetesen később javasoljuk a megújuló energia használatot, azt ehhez való kiállásokat elkészítjük alapesetben.

2021. év elején több rendkívül kedvező akcióval jelentkezünk:

Csak vázszerkezet kész családi ház megrendelése esetén 55-58 ezer forintos akciós négyzetméter áron építünk. Az ár az 5% ÁFA összegét is tartalmazza!!!

Váz-szerkezetkész állapot megrendelése esetén elkészítjük a gyártmányterveket, szerelési rajzokat, az összes fal- és tető alapanyagát legyártjuk, összeszereljük, helyszínre szállítjuk, majd a helyszínen összeszereljük!

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Váz-szerkezetkész állapot + MGO vagy Gipszrostlap egyoldali palánkolása + külső összes nyílászáró beépítése + ereszrendszer és bádogozás felszerelése +a tetőszerkezetet tetőfedésével együtt az akciós ár: 130 ezer forint négyzetméterenként, azaz egy 100 m2-es családi ház emelt szintű szerkezetkész állapotban 13 millió forint!!!
Az ár az 5%-os ÁFA-t is tartalmazza!!!

AZ ÁRAINK GARANTÁLTAK egyszintes épületek esetén!!!
NEM TARTALMAZNAK KISBETŰS RÉSZT!!!

A fenti árak 3000 mm-es falmagasság mellett érvényesek. Kisebb falmagasság esetén kis mértékben csökkennek, nagyobb falmagasság esetén kis mértékben nőnek az árak.

A ház szerkezete prémium tűzihorganyzott profilokból készül, mely többszáz évig is karbantartás mentes, az ablakok és a bejárat VEKA 3 rétegű üvegezésű 82 mm-es profil szélességű prémium fóliázott nyílászárók, az ereszrendszer szinterezett alumínium szerkezetből készül. A tetőfedés lapos tető esetén SIKA, míg magastető esetén Terrán prémium termékkel valósul meg. Az összes falszerkezeten egy oldalon tűz- és vízálló magnézium oxid borítás készül!

Akciós acél családi ház vázszerkezet – 100 m2 = 5,8 millió forint áfával együtt!!!
100m2-es ház emelt szerkezetkész állapotban, most 13 millió forintért, mely az 5%-os ÁFA tartalmat is magában foglalja!

Az akciós ár a vakolatot nem tartalmazza!


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

2 hozzászólás

  1. Kedves István!
   Ebben a cikkben minden tudnivaló benne van, csak a tartalmát tudom idézni.
   Kérem írja meg a kp@kp.hu mail címre az elérhetőségét és kollégáim felhívják és részletesen tájékoztatják a tudnivalókról. Cégünknek van egy bemutatótere, ahol szinte minden felvilágosítást megkaphat.
   Tisztelettel:
   Borka Árpád
   kp.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb