„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Zaha Hadid Design hullámzó moduláris kijelzőrendszert dob piacra az LDF-nél

A brit Zaha Hadid Design stúdió a Londoni Design Fesztiválon mutatta be Nth Display System-jét, egy moduláris bútorrendszer prototípusát, amely az erózió által alkotott természetes formákra épült.

A stúdió megtervezte a moduláris szerkezet két prototípusát, amelyek hullámzó formája olyan geológiai jelenségekre támaszkodik, mint az erózió és a rétegződés.

“Az Nth megjelenítési rendszer a látszólagos dichotómiák keveréke: lágy és éles, domború és homorú kombinációja, valamint olyan szobrászati érzékenység, amely hatással van az objektum és a tér kapcsolatára” – mondta a Zaha Hadid Design társrendezője, Maha Kutay.

A rendszer, amely a stúdió magyarázata szerint “gyakorlatilag bármilyen telepítésnél és beállításnál használható”, összesen 12 modulból áll – három készletből, amelyek magassága 75 centiméter, szélességük pedig 40 centiméter, 50 centiméter és 60 centiméter. Ezek kombinálhatók különböző kijelzők létrehozására, amelyek a Zaha Hadid Design elképzelései szerint felhasználhatók a termékek bemutatására szakkiállításokon és kiállításokon.

A prototípusok nagy sűrűségű, könnyű poliuretán műanyagból készültek, de a stúdió célja, hogy idővel más anyagokat is feltárjon, és drótvágási technológiával is készülnek a darabok.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A stúdió jelenleg a Cycloscape-en is dolgozik, egy sor prototípus-központi darabon, amelyek homokból készülnek és 3D-nyomtatási technikával készültek. A darabok részét képezik a Zaha Hadid Design innovatív gyártási folyamatokra való összpontosításának.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb