„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Wall & decò texturált tapétáit “a kézzel való felfedezéshez” tervezték

A dizájn-vezérelt tapétagyártó cég Essential Wallpaper kollekciója különféle textúrák, berakások, metszetek és dombormű minták széles választékát kínálja, mely minden egyes darabját André Fu építész, a Studiopepe milánói tervezőiroda, valamint a Wall & Deco alapítója és művészeti igazgatója, Christian Benini tervezte és készítette, egyesített összpontosítással a különféle gazdag textúrákra.

“Az anyagkutatás a kulcsa az Essential Wallpaper Collection interpretációjának.” – nyilatkozta a márka, aki a kollekciót a “kezekkel való felfedezésre váró 3D textúrákkal, a beillesztésekkel, a metszetekkel és fényes részletekkel ellátott gazdag felületek” -ként írja le.

A textúrált falitapéták mindegyike nemszőtt anyagból készül, vinil felületi réteggel, így azok dekoratívak és praktikusak is egyben. A felületek moshatók, az ütések elleni védelemre lettek kifejlesztve, és magas tűzállósági osztályba sorolhatók, így a ház vagy az iroda minden területén, ideértve a fürdőszobákat is, felhasználható.

A kollekció eredetileg 2017-ben indult a Benini által létrehozott Deep, Kinntsu, Alya és Vago mintákkal. A kínálatot 2018-ban bővítették a milánói Studiopepe Nami, Kaze és Yumi dizájnaival, majd a hongkongi építész, Fu’s Renn tervével és a Zip by Benini-vel. 2019-ben öt további mintát adtak hozzá – Nori, Haru és Asami, a Studiopepe tervezésében, valamint a Vago Reloaded és a Kintsu Reloaded Benini-től. Az Essential Wallpaper kollekciót 2020-ban tovább építették, de a koronavírus világjárvány miatt az új kiadásokat 2021-re halasztották.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A folyamatosan bővülő kollekció minden egyes stílusos, multifunkcionális darabja szemetgyönyörködtető látványt és szenzációs tapintás- érzést nyújt. Részletekért látogass el a gyártó weboldalára.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb