„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A top 8 lakberendezési trend 2023-ban, az otthonod felfrissítésére

Néhány, az elmúlt években “trendként” azonosított dolog egyértelműen marad, mint például a fenntarthatóságra való összpontosítás és a természetes anyagok szeretete. De mi az, ami valójában friss 2023-ra, vagy elfordul a korábbi trendektől?

Folytatódik a világjárvány okozta törekvés arra, hogy fészkünkbe bújjunk, és még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy otthonunkban nyugalmat és otthonosságot teremtsünk. Ennek jegyében a nyugodt színvilág, a jelentőségteljes tárgyak és a terek rugalmas használata felé húz a vonzalom.

Minden, ami zsályazöld

A visszafogott színek meleg takaróként érkeznek, hogy belső tereinket ultra-nyugtató hangulatot adjanak, és egyik sem tűnik népszerűbbnek 2023-ra, mint a zsályazöld. Ez a nyugtató, enyhe árnyalat a kortárs és az antik dizájnstílusokhoz egyaránt működik, és szinte mindennel – beleértve a feketét, a fehéret és a természetes fa árnyalatokat is – gyönyörűen párosítható.

A tavalyi évet az eklektikus, maximalista lakberendezési trendek uralták, a tervezők mindenféle figyelemfelkeltő tárgyakat vásároltak, amelyeket az ügyfelek asztalára és polcaira helyeztek. Ahogy haladunk a 2023-as év felé, e tárgyak kiválasztásának folyamata egyre tudatosabbá válik. A véletlenszerű csecsebecsék helyett az emberek olyan tárgyakat választanak otthonukba, amelyek személyes szinten rezonálnak. Lehet, hogy ez egy rokonoktól örökölt antik darab, egy barát ajándéka, vagy egy olyan tárgy, amely egy kedvenc emlékre emlékeztet.

Ív, ív és még több ív

Folyosók, ajtók, zuhanyfülkék. Az ívek 2023-ban nagyban visszatérnek, építve a korábbi években látott íves bútor trendekre. Nemrégiben a luxus kereskedelmi tereket, például a szállodákat és a dizájner kiskereskedelmi üzleteket is meghódították. Hamarosan láthatjuk majd, hogy a lakástulajdonosok is hasonló hatást érnek el a belső terek felújításával.

Többcélú helyiségek

A modern élet egy szempillantás alatt megváltozhat, ezért mindannyiunknak jól jönne egy kicsit több rugalmasság. Lehet, hogy egyik nap zenehallgatásra, másnap pedig otthoni irodának szeretné használni a nappali egy kis sarkát. Talán az extra szobádnak jógagyakorlatra és vendégtérnek is működnie kell. Az alkalmazkodó bútorok és a többféleképpen használható elrendezések manapság kiemelt fontosságúak, így itt az ideje, hogy kreatívak legyünk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a terünkből.

Természetes kő

A merész, texturális és a természetet idéző természetes kő sosem megy ki igazán a divatból, de jövőre figyeljünk oda a természetes követ teljesen új módon használó belső terekre. A tervezők érdekes színű és mintázatú kőlapokat használnak munkalapok, fürdőszobai padlók, sőt, mennyezetek formájában is.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Egy kis luxus

A kis méretű luxuscikkek nagy hatást gyakorolhatnak egy térben, különösen, ha a középpontba helyezed őket. Ha lehetséges, jó, ha a tömeggyártott “gyorsbútor” tárgyak és dekoráció helyett, amelyek többsége már néhány év után szétesik, jobb minőségű és kézzel készített darabokba fektetünk.

Felújított tárgyak

A takarékboltok tele vannak olyan tárgyakkal, amelyekben rengeteg lehetőség rejlik, ha csak túl tudsz látni a jelenlegi állapotukon. Néha csak egy kis fényezés, festék vagy új hardver kell ahhoz, hogy egy ócskavasnak tűnő darab teljesen új életet kapjon. A folyamat sokkal kevésbé bonyolult lehet, mint képzeled, még akkor is, ha nincs sok tapasztalatod. A Pinterest tele van barkácsolt, takarékos bútorprojektekkel, amelyeket inspirációért böngészhetsz.

Egyensúly a minimalizmus és a maximalizmus között

A minimalizmus sokáig király volt, mielőtt a maximalizmus bontógolyóként lendült be, hogy felrázza a dolgokat. A valóság azonban az, hogy a legtöbb ember preferenciái valahol középen helyezkednek el, és ezt kezdjük látni a felső kategóriás lakberendezésben is.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb