„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Pebble Rubble: természet ihlette kanapék, melyek a kő lágyabb oldalát mutatják meg

Lehet, hogy a kő hideg és hajthatatlan, de mégis lehetnek megnyugtató tulajdonságai: szilárdnak és tartósnak érződik, jelenléte állandó marad, miközben minden más változik körülötte.

Kisebb formáiban, mint a folyóvízi sziklák, amelyeket az áramló víz erői sima, kerek formákká csiszoltak, a kő rendkívül kielégítő lehet, ha a kezünkben tartjuk. Bútoranyagként nem éppen az első választásunk, különösen, ha ülőalkalmatosságról van szó. De a Front Design Sofia Lagerkvist és Anna Lindgren új bútorsorozata a folyami sziklák kellemes formáit puha, kényelmes anyagokkal adja vissza a gyönyörű, természet ihlette kanapékhoz, amelyek sokkal kényelmesebbek, mint amilyennek elsőre tűnnek.

Lagerkvist és Lindgren tervezési folyamata során a természet terápiás előnyeit kutatták, hogy meghatározzák, mit találnak az emberek a legnyugtatóbbnak és legpihentetőbbnek. A tervezők úgy vélik, hogy a kő varázsa a szimbolikájában rejlik, amely “a természet lassú és határtalan ritmusát” képviseli. Formálható anyagokra lefordítva ugyanezek a tulajdonságok olyan érzést keltenek, mintha maga az anyatermészet megnyugtató ölelése lenne.

A tervezők azt akarták, hogy a “Pebble Rubble” túllépjen egy hétköznapi ülőalkalmatosság funkcióin és tulajdonságain, emlékeztetve a felhasználót arra, hogy lassítson le és értékelje a természeti világ rugalmasságát és megbízhatóságát. A sziklák formái arra a folyamatra emlékeztetnek, amelynek során az eső és a szél hosszú időn keresztül csiszolta az összes csipkézett éleket, amelyeket talán mohával vagy lehullott levelek rétegével borítottak be.

A Moroso olasz bútormárka számára tervezett Pebble Rubble kanapék moduláris párnái 15 különböző formában és méretben, valamint többféle színben, többek között bézs, szürke, barna, zöld, levendula és narancs színben kaphatók. Mindegyik 16 új textíliában kapható, amelyeket a Kvadrat a természetes felületek, például a moha, az ásványok és a hó digitális szkennelésével állított elő a valósághűen organikus hatás érdekében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Egyedi megrendeléssel a kívánt kombinációt hozhatja létre a térbe illő, túlméretezett folyami szikla vignettákat, olyan formák közül választhat, amelyek alappárnaként, háttámlapárnaként, dobópárnaként és székletként is funkcionálhatnak. A kollekciót a vendéglátás és a vállalati szektor számára készítették, de könnyen elképzelhető az otthonunkban is.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb