„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Sonn durva vakolatot használt a “monolit és szoborszerű” londoni bővítéshez

A trópusi modernizmus inspirálta a londoni Hackneyben található bővítmény vakolatát, amelyet a helyi Sonn építészeti stúdió készített el.

A találóan The Plaster House névre keresztelt projektben a Sonn feladata volt egy további hálószobával bővíteni a viktoriánus teraszos épületet, valamint javítani a kapcsolatát a hátsó kerttel.

Az egységes, “kifaragott” térérzet megteremtésére törekedve a stúdió különféle vakolatokat használt, halvány színekben, belül és kívül egyaránt. A stúdió az otthon hátsó részében egy nappali, étkező és konyha teret tartalmazó egyszintes bővítést alakított ki, amely közvetlenül a kert bejáratától új rálátást biztosít.

A meglévő fürdőszobát és tárolóhelyiséget áthelyezték az épület közepére, hogy az oldalsó visszatérőt ki lehessen tölteni, így helyet adva egy második hálószobának. A hátsó bővítményen belül, amelyet a stúdió “monolit és szoborszerű” formájúnak minősített, a padlót kissé leengedték, hogy a kerttel egy szintben beszélőgödör keletkezzen.

A konyha felett a szögletes vakolt mennyezet keretez egy nagy tetőablakot. Az összecsukható üvegablak és egy forgóajtó a kertben található kavicsos teraszra nyílik, a hátsó bővítmény külső részét szoborszerű, vakolattal borított oszlopok és finoman ívelő tetőperem zárja.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Míg a nappalit halványszürke és krémszínű paletta határozza meg, addig a hálószobában halványzöld vakolatot alkalmaztak a rózsaszín és barna berendezési tárgyak kontrasztjaként. A vakolatokat faburkolatok és különféle kőburkolatok egészítik ki, beleértve a Rosa Tea márványt a fürdőszobákban és a terrazzo munkalapokat a konyhában.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb