„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Sona Reddy Studio a népies építészetére építi a haidarábádi éttermet

A hagyományos anyagokat és építési technikákat, és a dél-indiai építészet lényegét ünnepeli a Telugu Medium étterem építészete, melyet a Sona Reddy Studio helyi építészeti cég alkotott Hyderabad nagyvárosban, Indiában.

Az étterem egy boltíves téglából és betonból készült szerkezetben kapott helyet, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a terület száraz éghajlatának, és utaljon annak népies építészetére.

A kétszintes étkező középpontjában egy dupla magasságú, felülvilágított átrium található, egy kis medencével és az alján karcsú betonoszlopokkal keretezett növényzettel. Az átrium mellett egy központi lépcsősor áll, íves nyílásokkal, amelyeket hornyolt üvegtáblák díszítenek. Ellenkező oldalán egy rózsaszín-gránit bár a földszint déli végére néz.

Az étterem teherhordó téglafalainak és betonszerkezetének kiegészítéseként a belső tereket halványrózsaszín mészkővel mosott falak, tandoori kőpadló és sötét fa ablakkeret teszik teljessé. Ezeket a felületeket a sötét fából készült minimál bútorokkal kombinálták, amelyeket a stúdió “időtlennek, egyszerűnek és hangulatosnak” írt le.

Kívül a telek északkeleti szélét téglaburkolatú terasz veszi körül, amely váróteret és szabadtéri ülőhelyet biztosít az étterem számára, részben az étterem első emeletének boltíves födémje alatt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kültéri texturált téglafalak mellett hosszú betonpadok helyezkednek el, amelyekben ültetőgépek találhatók, és amelyeket kiálló betonültetvényekkel, ívelt téglabordákkal és kiálló téglafalakkal színesítettek. Nyugaton a Telugu Medium étterem az útra néz, parkolóval és egy hátsó szervizbejárattal, amely közvetlenül a konyhába vezet.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb