„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Niceworkshop újrafelhasznált felhőkarcoló zsaluzatból készít bútorokat

A Niceworkshop tervezőstúdió a Format újrahasznosító márka számára készített bútorokat nagyméretű épületek betonozására használt alumínium zsaluzatból, amely a milánói tervezési héten mutattak be.

A Corso Como 10 Kapszula kirakatában bemutatott kollekció ipari csavarokkal összeerősített alumíniumlapokból készült székeket, padokat és asztalokat tartalmaz.

A Niceworkshop együttműködött a Formattal, a koreai Sungji Alfex építőipari vállalat tervező és újrahasznosító részlegével, hogy újra felhasználják a betonöntéshez használt nagy fémpaneleket nagy épületek építésénél.

Mivel a cég nem rendelkezik tervezői háttérrel, a Format a Niceworkshophoz fordult, hogy átvegye az ipari anyagokat és készítsen gyűjthető design tárgyakat. Az installáció két hasonló formájú gyűjteményt tartalmazott. Az Aged Form Line névre keresztelt első kollekció közvetlenül az építésből származó újrahasznosított zsaluzatból készült, és „megörökíti a beton tartós textúráját a felületen a javítási folyamat után”. Ezek a darabok sötétebb árnyalatúak, enyhe hiányosságokkal a bútorok felületén.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A másik sorozat a New Form Line név, és újrahasznosított alumíniumból készült bútorokat tartalmaz. Ezek sokkal csillogóbb árnyalattal és simább felülettel rendelkeznek. A Niceworkshop mindkét anyagból készült székeket, padokat és asztalokat mutatta be. A két darab kialakítása szinte azonos, az eredeti zsaluzat szegecsfuratai a különböző bútorok kapcsolódási pontjai.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb