„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

A RooMoo a lepárló régi whiskyhordóit használta fel a bár díszítésére

A RooMoo kínai enteriőrstúdió közel 6000 darab tölgyfát használt fel kiselejtezett lepárlóhordókból, hogy díszítse ezt a sanghaji whisky bárt.

A Laizhou bár a város nyüzsgő Xuhui kerületében található, és a Laizhou Distillery, egy Szecsuán tartományból származó kínai whiskygyártó leszármazottja. A szeszfőzde büszke arra, hogy csökkenti környezetterhelését alacsony hőmérsékletű cukrozó gépekkel és a szennyvíz összegyűjtésével, így biogáz energiává alakítható.

A sanghaji székhelyű RooMoo stúdió tehát hasonló hangsúlyt fektetett a fenntarthatóságra a bár tervezésekor, ahol a lepárló kiselejtezett tölgyfahordóiból csaknem 6000 fadarabot használtak fel újra dekorációként.

A hordódarabok először a bár homlokzatán láthatók, ahol vízszintesen helyezték el őket, hogy rácsszerű hatást hozzanak létre. A homlokzatot egyébként csak egy szélesre szabott ajtó és egy nagy ablak szabdalja, ahol a szeszfőzde logójával nyomtatott hordók láthatók.

A vendégek belépve egy whisky-mintavételi területre, ahol zöld márvány kóstolópult található. Közvetlenül a tér fölött egy drámai, duplagyűrűs szobor van felfüggesztve, amelyet hordóvágásokból készítettek.

Több fahordódarabot használtak a főrúd előtti íves, rácsos válaszfal kialakításához. A terem hátsó részében hosszú ülős bankett kanyarodik, fekete asztalok és bőrszékek kíséretében. Van egy hatalmas világító fal is, ahol italosüvegeket állítanak ki.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A mennyezeten egy újabb gyűrűs szobor kezdetei láthatók, amely azonnal elkészül, amint a szeszfőzde több hordót használ fel a stúdió számára. A fő bár oldalán egy privát VIP kóstolóterem található. Középen egy testreszabott lámpa lóg, amelyet a kör alakú fémszalagokból készítettek, amelyek egykor összetartották a lepárló hordóit.

A Lai Zhou Bar bekerült a 2023-as Dezeen Awards fenntartható belső kategóriájának szűkített listájára.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb