„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

A BIG bemutatta a kanyargós One High Line felhőkarcolóit New Yorkban

Az új képek kerültek publikálásra a dán BIG építészeti stúdió által tervezett, folyamatban lévő kőbevonatú felhőkarcolók külsejéről a New York-i High Line közelében.

A One High Line fejlesztés két társasházi toronyból áll, és egy központi, nyilvános udvart fognak körülvenni, az alján üzlethelyiségekkel. A nyugati Hudson folyó és a keleti High Line között található tornyok körülbelül 91 méter és 122 méter méretűek, a kettő közül a nagyobbik a víz felé néz.

A West Tower 149 társasházi rezidenciát tartalmaz 36 emeleten, míg az East Tower 87-et 26 emeleten keresztül. Mindkét torony lakói a harmadik emeleten osztoznak majd egy kényelmi helyiségen, amelyet az épület alapjait összekötő, dupla magasságú hídfolyosó zár be.

A BIG fokozatosan eltolta az egyes tornyok padlólemezét, és lépcsős spirálokat alkotott, amelyek a fejlesztés udvarától felfelé nyúlnak ki. Az épület formáit is úgy tervezték, hogy elforduljanak egymástól, hogy ne akadályozzák a környező kilátást a Hudson folyóra, a High Line-ra és a környékre.

Ezen túlmenően a Chelsea negyed építészeti nyelvezete is befolyásolta a tervezést. Az épületek világos travertin kővel vannak burkolva. Belső tereiket Gilles & Boissier és Gabellini Sheppard még nem mutatták be.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ami az udvart körülvevő üzlethelyiségeket illeti, Bjarke Ingels elmondta, hogy a Deepak Choprával együttműködésben kialakított holisztikus kezelési központ kialakítása folyamatban van. A további szolgáltatások közé tartozik egy 75 méteres medence, fitneszstúdió, golfszimulátor, valamint biliárd- és játékterem.

Az épület tervrajzainak 2018-as megjelenése után a fejlesztést The XI-nek hívták, de végül átkeresztelték One High Line névre, és a Witkoff & Access Industries volt a fejlesztő.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb