„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Quilt “átgondolt dizájnnal” vezeti be új hőszivattyús rendszerét

A Studio Mike and Maaike a kaliforniai Quilt nevű start-up céggel együttműködve egy dizájn-központú hőszivattyús rendszert hozott létre, hogy vonzóbbá tegye az emberek számára, hogy alacsony szén-dioxid-kibocsátású fűtésre és hűtésre váltsanak otthonaikban.

Az Egyesült Államokban és Kanadában bemutatott Quilt hőszivattyús rendszer célja, hogy esztétikai megjelenést biztosítson otthonon belül és kívül is, ugyanakkor könnyen használható és telepíthető. Az elektromos okosotthon rendszer kétféle egységet tartalmaz: egy egyszerű mattfekete kialakítású kültéri egységet, és egy beltéri egységet, amely a beépített szekrényekből merít ihletet, festhető előlappal és integrált világítás opcióval.

Minden szobában található még egy Quilt Dial, amely termosztátként működik, valamint egy hozzá tartozó alkalmazás a pontosabb vezérléshez és az energiafelhasználás nyomon követéséhez. A hőszivattyú a Quilt első terméke, amelyet a Google volt alkalmazottainak egy csoportja alapított, hogy olyan otthoni klímarendszereket hozzanak létre, amelyek lehetővé teszik a fosszilis tüzelőanyagoktól való átállást.

A Studio Mike and Maaike-t Paul Lambert, a Quilt társalapítója és vezérigazgatója kereste meg, amikor a Quilt még az ötletelés fázisában volt, és a Studio Mike and Maaike szerint „a legokosabb, legkívánatosabb otthoni hőszivattyús rendszer kifejlesztésével” bízták meg őket.

A stúdió azon dolgozott, hogy a rendszer minden elemét a használt térhez optimalizálja, miközben az általános dizájn diszkrét és minimális marad. A falra vagy a földre helyezhető kültéri egység olyan építészeti vonalakat kapott, amelyek összhangban állnak az épületekkel és azok természetes környezetével, mondta Mike and Maaik társalapítója, Maaike Evers.

A beltéri egység tölgy furnér előlappal vagy fehér borítással készül, amely festhető vagy tapétázható, hogy illeszkedjen a belső dekorációhoz, és van egy kiemelő lámpa is, amely megvilágítja a zugokat vagy az alatta lévő műalkotásokat. A levegős hőszivattyúk, mint a Quilt termékek, az egyik legjobb módja a fosszilis tüzelőanyaggal üzemelő és magas gázkibocsátással rendelkező háztartási kemencék és gázkazánok fokozatos kivonásának. Úgy működnek, hogy elnyelik a hőt a külső levegőből, és átadják azt a lakás belsejébe.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az átalakítás azonban sok országban lassú, így az Egyesült Államokban is, amiért Evers részben a meglévő hőszivattyúk tervezését okolja. Ami a technológiai oldalt illeti, a Quilt azt ígéri, hogy hőszivattyúja egy teljes generációval megelőzi a mai piacon lévő többi rendszert, energiahatékony R32 hűtőközeggel a kültéri egységben, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a beltéri milliméteres hullámú radarérzékelők, amelyek érzékelik, ha az otthoni terek üresek. 

A Quilt vertikális integrációs stratégiával is rendelkezik, a telepítéseket saját szervizcsapata végzi, hogy olyan ügyfeleket vonzzon, akik nem szeretik a vállalkozókat. A cég idén nyáron tervezi a telepítéseket a San Francisco-öböl környékén, majd Los Angelesben. Ezt követően az Egyesült Államok és Kanada más területeire is kiterjesztik a várólista számai alapján.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb