„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Populous szállodát épít a Manchester City Etihad Stadionjához

A Manchester City labdarúgóklub engedélyt kapott a manchesteri stadion egyik lelátójának átalakítására, hogy növelje a kapacitást, és egyúttal múzeumot és szállodát is építsen hozzá.

A Populous építészstúdió által tervezett, az Etihad Stadion északi lelátójának átalakítása több mint 5000 fővel növeli a helyszín befogadóképességét.A bővítés során a lelátóhoz kapcsolódó nagyméretű szórakoztató és vendéglátó épületet is létrehoznak. A fedett tér mellett egy 400 ágyas szálloda, egy múzeum és egy klubbolt kap helyet.

Az északi lelátó fejlesztése, amely a múlt héten kapta meg a tervezési engedélyt, egy nagy felső sorral bővül a meglévő alsó sor fölé, amely megmarad. A lelátó tetejére egy, a pályára néző sky bar kerül, amelynek tetején egy “stadiontető-járó élményt” nyújt majd. Ez hasonló ahhoz, amit a Populous a 2019-ben megnyílt észak-londoni Tottenham Hotspur Stadion felett hozott létre.

Az átépítés a Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgóklubnak otthont adó Etihad Stadion legújabb bővítése. Az Arup eredetileg 38 000 férőhelyes helyszínként tervezte a 2002-es Nemzetközösségi Játékok megrendezésére. A játékokat követően 48 000 férőhelyes futballstadionná alakították át.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Populous korábban, 2015-ben egy kibővített déli lelátóval bővítette az épületet, amely 54 600-ra növelte a stadion befogadóképességét. A jelenlegi bővítés 2026-ban fejeződik be. Az Etihad Campus átépítésének részeként épül, ahol a Populous a jövőre megnyíló Co-op Live arénát is létrehozza.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb